Taze Transfer sonrası 3. Gün Erken Gebelik testi?

Merhaba. Ne zaman transfer oldunuz? Ben 30 ekimde oldum transfer günümle beraber 4.gün test yaptım negatif çıktı tek çizgi vardı. Bidaha test yapmadım bekliyorum
Ben de 29 Ekim'de oldum. Benim transferim taze olduğu için iğnenin etkisinden dolayı ikinci çizgiyi görmüştüm. Şimdi iğnenin etkisi geçmiş olsa bile idrarda kesin sonuç almam diye cuma günü test günümü bekliyorum. Sizin sanırım dondurulmuş embriyo transferi oldu. Test gününüz ne zaman

Evet benimki dondurulmuş ve çift transfer oldum. Benimde test günüm 11 kasım

Canım I insallah hamilesindir erken davranma kan ver ben de bugün transfer oldum çok heyecanlıyım korkuyorum kızlar 7 ve 5 hücreli nasıl a ve b kaliteymiş acaba iki embriyo şansı daha iyi olur mu umutlanmak istemiyorum bir olumsuz tüp bebek durumum var

Ben bu hücreli durumunu vs ilk kez duyuyorum embriyolog aradığında şehir dışındaydım ve şarjım bitmişti aradıklarında. Hastaneden sadece yarın transfer yapılacak dendi ve o şekilde gittim. Son üç gündür kasıklarımda ağrı var kızlar ve korktum acile geldim şimdi. Kan testi sonucum bi saat sonra çıkacak. Umarım sonuç pozitif gelir ve büyüme ağrısıdır umarım

Allahım inşallah pozitif çıkar inşallah haberi buraya yaz lütfen bence pozitif öyle hissediyorum Allah emeklerini boşa çıkarmasın çok zor bir imtihan yaşamayan bilmez

Allahım inşallah pozitif çıkar inşallah haberi buraya yaz lütfen bence pozitif öyle hissediyorum Allah emeklerini boşa çıkarmasın çok zor bir imtihan yaşamayan bilmez
Malesef gebelik yokmuş değer 1 çıktı. Cuma günü testte gebelik çıkması mümkün değil demi. Olsaydı çünkü düşük değerde bile göstermez miydi

Malesef gebelik yokmuş değer 1 çıktı. Cuma günü testte gebelik çıkması mümkün değil demi. Olsaydı çünkü düşük değerde bile göstermez miydi
Keşke erken yapmasaydınız kendi tüp bebek merkezînizdeki doktorla konuşun mutlaka bu ilk tüp. Bebek mi süreç nasıldı sizi öyle iyi anlıyorum ki sakin kalın ama lütfen biraz daha bekleyin cuma test yapın bence

Bu ilk tüp bebek deneyimi. Güzel yürekli düşünceleriniz kalpten dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Tabi ki yine Cuma günü gideceğim test için doktorla görüşmek için. Ben anlamlandıramıyorum sadece olmamasını. Ama çok ince düşünen hassas kalpliler için hani dünya hem cennet hem cehennemdir ya, benim hayatım da biraz öyle. Keşke bu kadar hassas kalpli olmasaydım. O zaman bazı şeyler kendiliğinden olurdu belki de. Hayat hep bir mücadele ve sorumluluk duygusuyla geçti benim için. Rabbimin bir bildiği vardır demekten başka bişey gelmiyor elimden. Bazı çocuklara bebeklere bakıyorum anne babalara hayır yok. Biz de olsa üstüne titreriz güzel bi insan yetiştirebilmek için dünyaya.

Canımmm inan gözlerim dolu okudum yazdıklarını aynı hisleri paylaşıyorum seninle ama şunu unutma yalnız değilsin ilk tüp bebek negatif olunca neden dedim sorguladım ağladım sonra her adet olduğumda da aynı şekilde. Uğraşmamızı istiyor Allah keşke bizim için de altın tepside sunulsaydı üremek bize neden zor diyorum bir kadının kaldırmayacağı bir şey bu. Kaç yaşındasın problem ne ? Doktorun nasıldı transfer zamanı olumlu muydu? Baksana o kadar insana bu kadsr kolayken bize neden zor bu gözleri kör olan kolları bacakları olmayan insanlar da bize bakıp imtihanını sorgulamalı o zaman . Merak etme etrafımda vazgeçmeyen herkesin çocuğu oldu pes etmek yok ben de diyorum bu kadar zorluk çekiyoruz anneliği en çok biz hak ediyoruz sakinleş nefes al dua et çok dua et. Hz.Zekeriyanın duası var dilimden düşürmüyorum nolur onu oku bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…