- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Merhabalar kızlar
Kızım okula başladı devlet okulu okuldan kaynaklı oryantasyon sürecimiz olmadı.
İkinci haftada çarşambadan başladı yani toplam da 3 gün oldu gideli.
Diğer çocuklarinda oryantasyon süreci olmadı ama onlar pazartesi biz Çarşamba başladık okuldan kaynaklı yine bizden kaynaklı değil.
Sınıf mevcudu 28 bir tek ben varım bahçede öğretmen ve müdür sen de gelme artık alışır diyor.
Ama kızım gitme annecim diyor.
Ağlıyor
Aslında 3 yasdan beri düzenli kreşe gidiyor anaokulu na gitti.
Hiç zorluk yaşamaz hiç ağlamaz diye düşündüm ama ağlıyor.Ne yapmalıyim nasıl tutum izlemeliyim
Öğretmenim kalemi düz tut masada dik otur diye bağırıyor hiç düzgün konuşmayı bilmiyor diyor.
Ama takip ettiğim kadar öğretmenimiz naif biri bilemem tabi sınıfı
Kızım
Okuma yazma konusunda sıkıntısi yok biliyor ama katı kurallar dan hoşlanmıyor anladığım kadarıyla ne yapabilirim nasıl bir yol izlemem gerek yarın toplantı var. Konuşmalı miyim.
Bir hafta daha gidip kızım tam alışsin istiyorum ama okuldan gelme diyor lar
Sizce de Çok saçma değil mi çocuk ağlar alışır demek
Kızım okula başladı devlet okulu okuldan kaynaklı oryantasyon sürecimiz olmadı.
İkinci haftada çarşambadan başladı yani toplam da 3 gün oldu gideli.
Diğer çocuklarinda oryantasyon süreci olmadı ama onlar pazartesi biz Çarşamba başladık okuldan kaynaklı yine bizden kaynaklı değil.
Sınıf mevcudu 28 bir tek ben varım bahçede öğretmen ve müdür sen de gelme artık alışır diyor.
Ama kızım gitme annecim diyor.
Ağlıyor
Aslında 3 yasdan beri düzenli kreşe gidiyor anaokulu na gitti.
Hiç zorluk yaşamaz hiç ağlamaz diye düşündüm ama ağlıyor.Ne yapmalıyim nasıl tutum izlemeliyim
Öğretmenim kalemi düz tut masada dik otur diye bağırıyor hiç düzgün konuşmayı bilmiyor diyor.
Ama takip ettiğim kadar öğretmenimiz naif biri bilemem tabi sınıfı
Kızım
Okuma yazma konusunda sıkıntısi yok biliyor ama katı kurallar dan hoşlanmıyor anladığım kadarıyla ne yapabilirim nasıl bir yol izlemem gerek yarın toplantı var. Konuşmalı miyim.
Bir hafta daha gidip kızım tam alışsin istiyorum ama okuldan gelme diyor lar
Sizce de Çok saçma değil mi çocuk ağlar alışır demek