Arkadaşım çok üzgünüm ama objektif olarak bakınca sorunlu bir çocuğa sahip olduğunuzu düşünüyorum.Çocuğunuzda çeşitli sıkıntılar var sosyal hayata hazır değil henüz yada bilemiyorum hayatınızda başka sıkıntılar var.
Öğretmen bütün çocuklar aayırması gereken vakti evladınıza harcayamaz.o zaman diğerlerine haksızlık olur.
Sorunlu çocuğu okula göndermeyecek miyiz peki hayır elbette ama sorunu çözeceğiz.
Siz hep görmezden gelmişsiniz ,yani okulu,arkadaşsızlığını ne bileyim tıbbi rahatsızları ,öğretmeni vs hep birilerini bahane etmişsiniz.
Çocuktaki sorunu çözmelsiniz bu çocuk 16-17 sene okuyacak,hayat da çok zor.
Özel anaokulana da benzemez devlet okulları.
Anne yüreğiniz dayanamıyor ama biraz sakin kafayla düşünüp bazı sıkıntıları kabullenmek gerekiyor.
Herkesin çocuğu park arkadaşıyla mı gidiyor okula mesela.. hayır..
çocuğunuzu ne kadar çok sevdiğinizi sorunları çözerek gösterin.
belki terapist belki rehber öğrt belki pedagog bilemiyorum ama..
sizin tespitleriniz uysa uysa benim yakındığım eğitimciye uyar. oldu devlet okulu topu topu 15 öğrenci var, ilgi alaka gstermesin, üstüne üstlük bağırsın, kovsun.
yok öyle sağlıksız düşünce bir eğitimciye yakışmaz. ben eğitimci bayanı şikayet ettiğim takdirde hakkında işlem başlatılır.
ama olayları büyütmeden halletmenin yolu nedir diye konu açtım
ayrıca ben çocuğumu o sınıfa sırf park arkadaşı var diye vermedimki sanıyorum konuyu eksik okudunuz