Tayin istemeli mi istememeli mi ?

Kimseye bu beklentimden bahsetmiyorum ki zaten kendi halimde bir insanım .arkadas gibi herkesle merhaba merhaba .

Bunu düşünmemiştim.ama yalnız kalmaktan korkuyorum ev Arkadaşı desen anlaşamam .asagi tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali .disari da Görüşmek aktif olmak Buda yeterli olabilir Ams Dediğin de cok guzel .

istanbulda öğretmenim ben de, tek yaşıyorum. aklındaki soruları cevaplamaya yardımcı olabilirim

Kimseye bu beklentimden bahsetmiyorum ki zaten kendi halimde bir insanım .arkadas gibi herkesle merhaba merhaba .

Tabii ki ben içinizdeki beklentiyi kastettim

Samimi bir arkadaşım vardı aynı sizin gibi dertlenirdi ona benzettim yardımcı olmak istedim

O da mesela hem birileri ile tanıştığım der hem beni hevesli sanmasınlar diye uzak durur hatta çağrıldığı yere bile gitmezdi

Şu anda Nur topu gibi bir oğlu var

Aman olmazsa olmasın ben bana yeterim deyince çevredeki at gözlükleri de kalkıyor

Mutlu olun dilerim ama tebdili mekanda ferahlık vardır ama bence istanbul da değil

Teşekkür ederim derdimi dinleyip yardım ettiğiniz icin Keşke puanım yetsede başka yere gidebilsen tek yer orası .ben de arkadaşınız gibi Şanslı olmak isterim çaba da sarfediyorum çağırılman her yere gidiyorum ,Güler yüzlü olmayada çalışıyorum ,kendime bakıyorum ,çirkin Değilim ,ağır basliyim tüm iyi Özellikler var ama neden tercih edilmiyorum iste buna üzülüyorum .

Ben 4 sene önce o kararı aldım ve İstanbuldayım cok memnunum. Hala evlenemedim sorun degil salt amacım evlilik degildi istedigim sosyal imkanlar burada var şu an cok güzel. Ha zorluk yaşamadım mı evet yaşadım fazlasıyla hem de ama değer herşeye :)

istanbulda öğretmenim ben de, tek yaşıyorum. aklındaki soruları cevaplamaya yardımcı olabilirim
İstanbul tehlikeli,korkulacak bir şehir mi yani bu sehirin zor yanlar nedir ,dışarı çıktığımda korkmadan gezebilecekmiyim,maddi yonden hic sıkıntı çekmeyeceğim huzurlu yerler nereler, birde su kısmet konusu gideceğin okul da durum ne olur oradaki ortam nasıl ,şehir merkezi olduğu icin gezeyim tozayim Derdindeli öğretmenler karşılaşıp hüsran uğramak istemem.cogu Kışı buyuk sehirlerde zor olur diyor.

Ne gibi zorluklarla karşılaşırım.su istanbul hakkında bilgilendirin beni Artı eğer gelme kararı alırsam geçim sıkıntısı çekmeyeceğim Artı Güvenli olabilecek ilçeler neresi.

Herkes boyle söylüyor cok korkuyorum bu sehirden içimden de gitmek gelmiyor ama ama Umut varya iste başka çare de yok evlenemem yuva kuramam Allah'ım yol gösterse bana
Herkesin dediğine bakma. Ben öğretmenlik yaptım evimle okul arası 15 dk yürüme mesafesi bana ne mecidiyeköydeki trafikten. Zaten haftanın zamanının büyük kısmını okulda geçireceksin okula yakın yer tutarsın. Zaten il dışı İstanbul atamalarında öyle merkezi ilçeler yerler açılmıyor. Biraz kenarda olan yerlerde kiralarda düşük olur. Tek sıkıntı buradaki okullar çok iyi degil o konuda ararsın. İlk sene benim kabus gibiydi gerçi sınıf öğretmeniyseniz gene çok problem olmaz. Sosyalleşme ek çalışma imkanları çok. Olumsuzluklar gözünü korkutmasın. Beni de cok korkuttular ama bende deli cesareti vardır iyiki geldim diyorum.

Anasınıfı olunca ortama dahil olmak buyuk Şehirdeki okullarda zor teneffüs hakkımız yok beni Aralarına alırlarmı kaynasa bilirmişim bilmiyorum.

Ne gibi zorluklarla karşılaşırım.su istanbul hakkında bilgilendirin beni Artı eğer gelme kararı alırsam geçim sıkıntısı çekmeyeceğim Artı Güvenli olabilecek ilçeler neresi.

Zorluk evet başta maddiyat ama branışın müsaitse ek ders kurs vs imkanların olabilir. Kiralar 500 den 1500 2000 e kadar var. İlçe bazından tavsiye edemeyeceğim çünkü aynı ilçede bi okul harikayken bi mahalle ileride okul işkence gibi olabiliyor şansına kalmış. Beylikdüzü Halkalı Kartal Pendik bazı yerleri uygun olabiliyor ev olarak memurlar.nette vardı tavsiye edilen

ben de doğu görevi nedeniyle ylülde geldim. pendikteyim memnunum ama ev kiraları genel olark yüksek.
avantajları tek başına istediğin herşeyi yapabilirsin kimse seni umursamaz. kurs , avm vs seçeneklerin çok fazla. canın istediğinde deniz kenarına gidebilirsin. ben sevdim korkarak geldim yapabilir miyim diye ama oluyor. avurpadan korktum ben biraz anadolu odaklıydım. puanınız ve branşınız ne hocam

Anasınıfı olunca ortama dahil olmak buyuk Şehirdeki okullarda zor teneffüs hakkımız yok beni Aralarına alırlarmı kaynasa bilirmişim bilmiyorum.

Ooo hiç sorun etme sorun olmaz aralarına alma vs İstanbulda sorun degil herkes başka yerden zaten hic gurbetlik hissi yabancılık çekmezsin. Öğrencilerde kücük oldugu icin sorun olmaz öğrenci problemin olmaz.

Bende de o cesaret olsa KESK'e eğer gidersem umarım sizin gibi iyi ki gelmişim derim.

Anasınıfı puanım yeter gibi gecmiş Yılları inceledim 48.zaten gezme imkanı olmadı en azından stres atar insan Buda cazip geliyor bana

Ooo hiç sorun etme sorun olmaz aralarına alma vs İstanbulda sorun degil herkes başka yerden zaten hic gurbetlik hissi yabancılık çekmezsin. Öğrencilerde kücük oldugu icin sorun olmaz öğrenci problemin olmaz.
Ögrenci den yana mutluyum:)arkadaş ortamı iyi olsunda kaynasa bileyim bana yeter.

İstanbul'un nerelerini önerirsiniz peki.

Siz benim yerim de olsaydınız beklerdiniz ozaman yasım geç olmayacak mi o yastan sonra evlenmek hem zor olacak yada Hic evlenmeyeceğim.
Gidince evlenebileceğinizin de garantisi yok ki. Ya hem mutsuz hem de bekar olursanız. Simdi en azından mutlu huzurlusunuz. Kismette varsa nerede olduğunuz farketmez

Anasınıfı puanım yeter gibi gecmiş Yılları inceledim 48.zaten gezme imkanı olmadı en azından stres atar insan Buda cazip geliyor bana
ben 28le geldim mesela rehberlik branşım. araştırısın açılan okullara göre. ben pendikteyim mutluyum. kartal, tuzla, maltepe pendik daha sakin yerler. istanbulda daha uzun yaşayanlara sorarsanız daha iyi öneriler alırsınız henüz eylülden beri yaşıyorum.
gezmek güzel oluyor, tiyatrolar vs gayet güzel seçenekler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…