Tayin istemeli mi istememeli mi ?

Gerçekten zor bir karar. Sürüklenmek zor olabilir ama tebdili mekanda da ferahlık vardır. Eğer gideceğiniz büyük şehirse tabiki her bakımdan daha sosyal ve rahat olursunuz.
Yalnız dediğim gibi herşey kısmet, bir insanın kısmeti neredeyse gelir onu bulur. Ha kısmeti yoksa, uzaya bile çıksa fark etmez.

Tedbil i mekanda ferahlik vardir. Ben olsam giderim ve aileden ayrilirim. Emin olun aileden bagi kopartinca mecburen arkadaş edineceksiniz ve çevreniz genişleyecek.
Bu da size kapılar açacaktir değişimlerden korkmayin
Bulunduğum yer de de arkadaş cevresi var ama hic biri bakmıyor nasip iste.ailem suan gidemez çünkü bazı güvensiz Yönleri var Bulunduğum yerin gidersem burdan yalnız yasamayı düşünüyorum fakat sececeğim şehir bana ne zorluklar yaşatır ne getirir ne götürür bilmiyorum.

Kısmeti neredeyse gelir onu bulur dediniz a benim de çabalamam gerekmez mi şans yaratmam yoksa boyle beklemekle cok zor.

Aileniz sizinle gelecekse orada da yeni bir hayat kuramazsınız ki

Kendinize ait bir hayat kurun her nerede olursa olsun

Bana kalırsa memlekete de hiç tayin istemeyin

Huzurlu olursunuz yabancı şehirde
Kurabilirim onlar buna engel degil .onlarda evlenmemi istiyor.ama olmuyor isteyen bile yok .cirkin Değilim ne dur bu kısmetsizlik anlamadım.

Biraz açarsan neden Sürgün yeri cok mu Pahalı ,insanları mi merhametsiz .kismete gelince sadece dua yetmiyor maalesef.
Trafik kalabalık, yani işten 5 te çıksan 8 de evde olmak zor gelmez mi sana ? alkoliğinden tut nerde ipini sapını koparmış insan orada toplanmış göç üstüne göç alıyor , şu an ki huzurunu mumla ararsın, sinir stres değmez yani, yine de sen bilirsin , istanbul güzel şehirdir ama zaten sen alışana kadar evlilik falan gözün görmez nereye düştüm dersin.

Birikim yapamayacağım kesin birde İstanbul büyük şehir birazda ürkuyorum yapabilirmiyim diye ama kısmetim varsada onunda kaçırmak istemiyorum .gecim sıkıntısı yasamayacağım yerleri neresi hic bilmiyorum
Ankara'yı düşünebilirsiniz eğer İstanbul ürkütüyorsa ya da İzmir de olabilir

Kismette ne varsa o olur kismetim açılsın diye yer degistirmenize gerek yok bence. Ben İstanbuldan hep urkmusumdur çok büyük bir şehir. Eğer bulunduğunuz yerde huzurluysaniz gitmeyin

Herkes boyle söylüyor cok korkuyorum bu sehirden içimden de gitmek gelmiyor ama ama Umut varya iste başka çare de yok evlenemem yuva kuramam Allah'ım yol gösterse bana

Kismette ne varsa o olur kismetim açılsın diye yer degistirmenize gerek yok bence. Ben İstanbuldan hep urkmusumdur çok büyük bir şehir. Eğer bulunduğunuz yerde huzurluysaniz gitmeyin
Siz benim yerim de olsaydınız beklerdiniz ozaman yasım geç olmayacak mi o yastan sonra evlenmek hem zor olacak yada Hic evlenmeyeceğim.

Kısmeti neredeyse gelir onu bulur dediniz a benim de çabalamam gerekmez mi şans yaratmam yoksa boyle beklemekle cok zor.
Çabanız var ya. İstiyorsunuz Allah'tan neden vermesin ki? Sabretmek zor işte..
Yani İstanbul'a alışkın değilseniz ben de çok tavsiye etmem hem de ailenizle gideceksiniz anladığım kadarıyla.
Ayrıca evleneceğim diye de çok fazla yormayın kendinizi. Çünkü çok zorlu bir süreç hem aşaması hem de sonrası.

Kurabilirim onlar buna engel degil .onlarda evlenmemi istiyor.ama olmuyor isteyen bile yok .cirkin Değilim ne dur bu kısmetsizlik anlamadım.

Tabii ki aileniz de yuva kurmanızı ister buna bilerek engel olmaz ama bağımsız yaşam farklı

Evde birisi olunca insan kendisini ona karşı sorumlu hisseder haber vermeniz ne bileyim gelirken ekmek almanız gerekir

Bazı sorumluluklar onlara kalır güven sıkıntısı yaşarsınız

Gerekirse daha küçük yere gidin ailenizi götürmeyin

Bir de benim bildiğim öğretmenler genelde küçük yerlerde birbirlerimi bulup evleniyorlar istanbul yerine daha küçük yerleri tercih edin

Küçük yerde daha yüksek hizmet puanı kazanacak bölgelere giderseniz ilerleyen yıllarda da tayininiz kolay olur

Herşeyin zorluğu var ama böylede hayat yürümüyor çocuksuz evsiz ,aile senin pesinden sürükleniyor mutsuzum onlarda mutsuz .boyle nereye kadar .diyorum ya iste Allah bana yol gösterse doğru olan ne ne yone gitmeliyim ama bir turlu yolumu bulamıyorum .

Ku
kucuk yerdeyim etrafım bekar dolu hic biri ilgilenmiyor nasip değilmiş iste.ailem inanin rahattır bir problem yok onlardan yana .

Evlenip yuva kurma beklentinizi anlıyorum ama sürekli bunu düşünüp bunun için yaşarsanız olmaz

Itici bulunursunuz kocan kadar konuş kitabı ve sineması vardı bu konuyu esprili bir dille anlatmış

Biraz rahat olsanız belki çevremizdeki adayları daha iyi analiz edebilirsiniz

Ku

kucuk yerdeyim etrafım bekar dolu hic biri ilgilenmiyor nasip değilmiş iste.ailem inanin rahattır bir problem yok onlardan yana .

Ben zaten aileniz kısıtlar karışır vs demiyorum

Öğretmensiniz küçük değilsiniz aileniz karışmaz ama oto kontrol olur evde kedi olsa bile sorumluluk

Örneğin bekarlar toplanıp sizde kısır partisi yaptınız mı

Ya da bir sabah ev kahvaltısı malum bekar erkek arkadaşlarınız özlemiştir bunları

Bakın özel birileri ile değil kızlı erkekli karışık etkinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…