- 28 Eylül 2022
- 1.308
- 4.822
- 37
- Konu Sahibi ruzgargulu55
Henüz aşırı gençsiniz. Ben 27de evlendim. Erken bile geliyor gözüme şimdi düşününce. Öğretmenler erkenden evlenip erkenden çocuk yapıyor bunu ben de gözlemliyorum. Ama benim çevrem daha karışık. Doktor, mühendis, diş hekimi vs. 30dan önce çocuk yapan yok. Acele etmeyin, milletin lafı sözü için içinize sinmeden hazır olmadan yapmayın. Siz zorlanırken yanınızda kimse olmayacak.Açıkçası bebek konusunda 27 yaşındayım sanırım üstümde baskı var yaş olarak değil de moda oldu malum hemen çocuk yapmak benim çevrede öyle yani arkadaşlarımın çocuklar anaokul cagina geldiler mezun olunca hemen evlendikleri için büyük kısmı. Eş ailesi de biraz çocuğumuz olmuyor düşüncesine kapılıyor gibi geliyor geriliyorum ister istemez şunu söylemek çok kolay kim ne derse desin hayat benim hayatım. Ama içinde öyle olmuyor işte kafa olarak rahat edemiyorsun. Anne olmayı tabii ki istiyorum ama acelesi var mı düşününce yok inşallah nasıp olursa beş sene sonra da olsa olur kendi açımdan düşününce ama başka faktörlerle onu da planlamak zorunda hissediyorum
Zaten çocuktan sonra hayat hiçbir zaman eskisi gibi olmuyor. Varsın biraz daha sonra olsun.