How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tayin icin erdek mi ayvalik mi

Bu iki yeri belirledim kafamda.erdek ve ayvalik.ayvalik sanki bir adım daha ilerde.ama kiralar pahalı ve evler.eski gibi.tek memur maasi.ile nerede iyi gecikebilirim.cocugum için bu iki ilçeden hangisi iyi eğitim ve sağlık olarak. Şu an 1000 lira kira veriyorum bulunduğum ilçede.iyi gibi geçinme durumum ama işte tayin almak zorundayım.ne onerirsiniz
İkisi de değil sahil kesimlerini tercih etmeyin çok kalabalık oluyor hırsızlık hat safhada ve daha bir sürü şey biz çok pişmanız

Bu iki yeri belirledim kafamda.erdek ve ayvalik.ayvalik sanki bir adım daha ilerde.ama kiralar pahalı ve evler.eski gibi.tek memur maasi.ile nerede iyi gecikebilirim.cocugum için bu iki ilçeden hangisi iyi eğitim ve sağlık olarak. Şu an 1000 lira kira veriyorum bulunduğum ilçede.iyi gibi geçinme durumum ama işte tayin almak zorundayım.ne onerirsiniz
Ne iş yapiosun ayvalikta yeni ve kaloriferli evler 3500 tlden başlıyor.

İkisi de pahalı sayılır .. Erdek öneririm ama aktif diğer ilçelere her yere çok daha yakın merkezi kalıyor .. bı saatte bandırmaya gidersn sıkıldıkça diğer ilçelere ulaşım rahat .. kiralar aşırı pahalı değil denk gelirse merkezde yeni evler yapılıyor sürekli yeni doğalgaz da geldi güzel rahat yer gezmek eğlenmek istiyorum diyorsan iyi yani önceliğiniz nedir .. ben iki ilçeye de çok yakın oturuyorum ikisini de iyi biliyorum memleketim yani sorabilirisniz ..

Back