- 28 Mart 2020
- 4.064
- 16.631
- 158
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Erdek diyor ve çekiliyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğitim görecek yaşta çocuğunuz varsa ki aslında çocuğunuz varsa böyle minik kasabamsı ilçeler hayal etmeyin, adam gibi hastane, okul, çocuğu geliştirecek özel kurslar bulunmuyor o ilçelerde, kışın ölü ve yetersiz yerler. Balıkesirin daha büyük gelişmiş ilçelerine bakınBu iki yeri belirledim kafamda.erdek ve ayvalik.ayvalik sanki bir adım daha ilerde.ama kiralar pahalı ve evler.eski gibi.tek memur maasi.ile nerede iyi gecikebilirim.cocugum için bu iki ilçeden hangisi iyi eğitim ve sağlık olarak. Şu an 1000 lira kira veriyorum bulunduğum ilçede.iyi gibi geçinme durumum ama işte tayin almak zorundayım.ne onerirsiniz
Ayvalıkta erdekten de bandırmaya gideceksinşz alış verişe çok bir şey değişmeyecekBayırdı yanlış hatırlamadıysam.sahil gemilerle doluydu.bir yer göremedim.ulasim pahalı.bir avm ye gitmek için bile çok para veriyorsun.
Tsk.belki belki dert değil ama kafami ciddi anlamda meşgul eden bir sorunne güzel bir derdiniz varmış ,
çok mutlu olun çocugunuzla birlikte
Bu ay mesai ile 6700 aldım ama vergi dilimine girecem ortalama 5500 6000 arasisizin aylık butceniz ne ney olmadan duramama edemem diyorsunuz bunları yazın bence secenek cok fazla cünkü
Benim dayımlar emekli orda yaşıyorlar komşuları da yazlı kışlı kalıyor. Eğitimi bilmiyorum fakat bizde turistik deniz kenarındaki bir ilçede yaşıyoruz pazar fiyatları merkeze göre bir tık pahalı ama absürt bir fark yok 5 TL filan oynuyor. Özel okula göndermek isteyenler yarım saat mesafedeki yere servisle gönderiyor vs belki orda da özel okullar çok uzak değildir. Böyle yerlerin en güzel avantajı insanları elit oluyor. Sonbahardan sonra şehir sana kalıyor kafanı dinliyorsun, küçük yerde yaşamanın bence çok fazla güzel yanı var. Biz buraya alıştık tayinimiz başka yere çıksın istemiyoruzYasamak için uygun mi acaba ekonomik olarak eğitim sağlık.
Bir yerde yaşamak ile oraya gezme amaçlı gelmek farklı şeyler o nedenle siz her açıdan düşünmelisiniz.Ayvalik iyi bir seçenek değil yani.en çok istediğim yerdi.hic gitmedim
Cunda adasini herkes beğeniyordu.bir de filmde görmüştüm.ama nette kiralık evlere baktım.hem eski hem de pahalı idi
Bu iki yeri belirledim kafamda.erdek ve ayvalik.ayvalik sanki bir adım daha ilerde.ama kiralar pahalı ve evler.eski gibi.tek memur maasi.ile nerede iyi gecikebilirim.cocugum için bu iki ilçeden hangisi iyi eğitim ve sağlık olarak. Şu an 1000 lira kira veriyorum bulunduğum ilçede.iyi gibi geçinme durumum ama işte tayin almak zorundayım.ne onerirsiniz
Burhaniyeye gelin edremite çok yakın ama araba şartEdremit düşünmüştüm ama.o ilçedeki şubede gıcık olduğum biri var.yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum