- 20 Ocak 2021
- 1.861
- -145
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ben istiyorum ki tatil yöresinde olayım.deniz kenarı vsErdek fazla sakin bir yer herkes birbirini tanır eder
Yani her iki yerde de yaşanmaz miErdeğe tatile giderdik yazları. Hem küçük bir yer, hem de sakin. Ayvalık curcuna ve pahalı olabilir.
Erdek yazın daha kalabalıkolur genelde İst ve Bursadan gelen yazlıkçıların yoğun olduğu bir yer. En yakın gelişmiş ilçe Bandırma her türlü sosyal imkan, devlet ve özel okullar, araştırma hastanesi ve üniversite var Bandırmada. Ben olsam Erdek yada Ayvalık yerine Bandırmayı tercih ederim. Gelişmişlik düzeyi yüksek olduğu için.Bu iki yeri belirledim kafamda.erdek ve ayvalik.ayvalik sanki bir adım daha ilerde.ama kiralar pahalı ve evler.eski gibi.tek memur maasi.ile nerede iyi gecikebilirim.cocugum için bu iki ilçeden hangisi iyi eğitim ve sağlık olarak. Şu an 1000 lira kira veriyorum bulunduğum ilçede.iyi gibi geçinme durumum ama işte tayin almak zorundayım.ne onerirsiniz
Herkes bandirma diyor ama halam bir ara orada yaşıyordu.gitmistim.ben begenmedimErdek yazın daha kalabalıkolur genelde İst ve Bursadan gelen yazlıkçıların yoğun olduğu bir yer. En yakın gelişmiş ilçe Bandırma her türlü sosyal imkan, devlet ve özel okullar, araştırma hastanesi ve üniversite var Bandırmada. Ben olsam Erdek yada Ayvalık yerine Bandırmayı tercih ederim. Gelişmişlik düzeyi yüksek olduğu için.
Erdek güzel, ben küçük ve sakin yerleri severim. Yaşanabilirlik biraz sizin beklentilerinize bağlıYani her iki yerde de yaşanmaz mi
Ben Bandırmalıyım Erdekte yazlık var, Ayvalık tarafına da her sene giderim. Memleketim olduğu için değil ama gelişmişlik düzeyi yüksek, eğitim ve sağlık imkanı açısından zorluk yaşamayacağınız ve Bursa İstanbul gibi büyükşehirlere ulaşımı en kolay yer orası. Birde neyini beğenemdiniz gerçekten meraktan soruyorumHerkes bandirma diyor ama halam bir ara orada yaşıyordu.gitmistim.ben begenmedim
7 24 tatilde olurum eğer tayinim olursa o halde :)canım sıkılırsa deniz kenarına giderim.martilar vs.yazin denize gireromErdek güzel, ben küçük ve sakin yerleri severim. Yaşanabilirlik biraz sizin beklentilerinize bağlıErdekte yaşarım ben, minnoş güzel bir sahil kasabası
Bayırdı yanlış hatırlamadıysam.sahil gemilerle doluydu.bir yer göremedim.ulasim pahalı.bir avm ye gitmek için bile çok para veriyorsun.Ben Bandırmalıyım Erdekte yazlık var, Ayvalık tarafına da her sene giderim. Memleketim olduğu için değil ama gelişmişlik düzeyi yüksek, eğitim ve sağlık imkanı açısından zorluk yaşamayacağınız ve Bursa İstanbul gibi büyükşehirlere ulaşımı en kolay yer orası. Birde neyini beğenemdiniz gerçekten meraktan soruyorum
Evet bayırı var ama ben Bursadayım su an burası da bayır. Buralar yedi tepeli şehirler düz yer bulmak zordurBayırdı yanlış hatırlamadıysam.sahil gemilerle doluydu.bir yer göremedim.ulasim pahalı.bir avm ye gitmek için bile çok para veriyorsun.
Edremit düşünmüştüm ama.o ilçedeki şubede gıcık olduğum biri var.yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorumEvet bayırı var ama ben Bursadayım su an burası da bayır. Buralar yedi tepeli şehirler düz yer bulmak zordurSahil tabiki de gemilerle dolu olacak liman şehri ,ticari gemiler harici İstanbula ulaşım sağlayan feribotlarda var. Ulaşım pahalı ama merkezde oturacaksanız her yer yürüme mesafesinde zaten. Birde çok para dediğiniz vereceğiniz maksimum 5 tl , ulaşım artık her yerde pahalı.
İlla ucuz yer olsun diyorsanız o zaman Erdek i seçin ama kışın köyden farksızdır.
Tek güzel yanı sahili olması ,ondada en fazla bir yürüyüş yapar ya da çay bahçesinde oturursunuz. Ama Bandırma da çocuğunuzla yapacağınız çok daha fazla alternatif var, Erdek te oturan çok öğrenci eğitim için Bandırmaya geliyor özellikle lise çağındakiler (Anadolu ve Fen lisesi için) , ayrıca Erdek te hastane küçük, ileri düzey tetkik gerektiren işler için Bandırma ya gelmek zorundasınız orayıda aşarsa durumunuz en yakın Balıkesir yada Bursa üniversite hastanelerine gitmeniz gerekir.
Ayrıca Bandırma memur şehridir, askeri hava üssü de var. Şimdi birde üniversiteden kaynaklı memur sayısı arttı. Dış göçü çok olan bir yer ama seçim sizin tercihinize kalmış artık.
Ayvalık ı direk es geçin çünkü tamamen turistik bir ilçe. Hastane imkanı yok gibi birşey. Eğitim ona keza ileri düzey değil. Ve veler genelde senelik kiralanıyor orada yazlık yer olduğundan. Ama avantajı yaz kış ılıman iklimi var. O taraflarda Edremit en iyi seçenek.
Ayvalik iyi bir seçenek değil yani.en çok istediğim yerdi.hic gitmedimEvet bayırı var ama ben Bursadayım su an burası da bayır. Buralar yedi tepeli şehirler düz yer bulmak zordurSahil tabiki de gemilerle dolu olacak liman şehri ,ticari gemiler harici İstanbula ulaşım sağlayan feribotlarda var. Ulaşım pahalı ama merkezde oturacaksanız her yer yürüme mesafesinde zaten. Birde çok para dediğiniz vereceğiniz maksimum 5 tl , ulaşım artık her yerde pahalı.
İlla ucuz yer olsun diyorsanız o zaman Erdek i seçin ama kışın köyden farksızdır.
Tek güzel yanı sahili olması ,ondada en fazla bir yürüyüş yapar ya da çay bahçesinde oturursunuz. Ama Bandırma da çocuğunuzla yapacağınız çok daha fazla alternatif var, Erdek te oturan çok öğrenci eğitim için Bandırmaya geliyor özellikle lise çağındakiler (Anadolu ve Fen lisesi için) , ayrıca Erdek te hastane küçük, ileri düzey tetkik gerektiren işler için Bandırma ya gelmek zorundasınız orayıda aşarsa durumunuz en yakın Balıkesir yada Bursa üniversite hastanelerine gitmeniz gerekir.
Ayrıca Bandırma memur şehridir, askeri hava üssü de var. Şimdi birde üniversiteden kaynaklı memur sayısı arttı. Dış göçü çok olan bir yer ama seçim sizin tercihinize kalmış artık.
Ayvalık ı direk es geçin çünkü tamamen turistik bir ilçe. Hastane imkanı yok gibi birşey. Eğitim ona keza ileri düzey değil. Ve veler genelde senelik kiralanıyor orada yazlık yer olduğundan. Ama avantajı yaz kış ılıman iklimi var. O taraflarda Edremit en iyi seçenek.
Yasamak için uygun mi acaba ekonomik olarak eğitim sağlık.Ayvalık çok güzel bir yer cennet gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?