• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taydin'in aldıkları... buyrun buyrun

taydin

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.036
3.085
698
biter mi bu çeyiz diye isyan edesim var. eee bir iğne koymassam kenara böyle olur di mi ama. başladık bakalım, sonumuz hayır olsun:1:

nevresim takımlarım
$victoria gri.webp$victoria FloralDream-Kahve-T_276x385.webp
3 tane daha var ama resimlerini bulamadım.:59:

pyrexlerim
$PYREX kare.webp$PYREX 3lü tencere.webp$PYREX 3lü dikdörtgen.webp

güle güle kullan cnm aldıklarını. hani diğer aldıkların?
buarada bende aldığım hiç bir nevresim takımının bulamıyorum resmini:9:

attachment.php
Bu çok ciciymiş:)Güle güle kullan:16:koy bakalım daha neler var:29:

robot,kettle ve tost makinem
$king.webp

yemek takımım
$açelya.webp

çatal-bıçak takımım
$yetkin eftalya.gif

çelik tencere setim
$Korkmaz-Tombik-Tencere-Seti-A180_309_1.webp

yorganlarım
$marvella yorgan.webp
2 tane de taç yorganım var

şimdilik sanırım bu kadar. çalışmalar tüm hızıyla devam etmekte olup, sırasıyla eklenecek, sonunun nereye varacağı bilinmemektedir:60:

hee şimdi oldu:46:
buarada o takımdaki kaşık yamukmu resimde mi öle çıkmış çok merak ettim cnm.
devamını bekliyoruz. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
(buarada bugün eminönü çok kalabalıktı. adım adım ilerliyodu farkettinmi? yoksa haftasonları hepmi böle yoksa hep banamı kalabalık denk geliyor?)

tatlicady'cim acemilikten hepsini bir mesaja eklemeyi beceremedim :1:

elifim hazırolda beni bekliyormuşsun, pes vallahi:46:

hee şimdi oldu:46:
buarada o takımdaki kaşık yamukmu resimde mi öle çıkmış çok merak ettim cnm.
devamını bekliyoruz. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
(buarada bugün eminönü çok kalabalıktı. adım adım ilerliyodu farkettinmi? yoksa haftasonları hepmi böle yoksa hep banamı kalabalık denk geliyor?)

yok canım kaşık yamuk değil fotoda gölgeli çıkmış. amin canım hepimiz güzel günlerde kullanıp, alırken çektiğimiz bu çileleri, güzel anılar olarak hatırlayalım inşallah.

kalabalıktı, üşüdüm. aradan dereden kaçmaya çalıştım. o nedenle bakacağım bazı şeylere bakamadım. keşke haftaiçi gezme imkanım olsa.

:1: bnm hafta içi zamanım oluyo ama genede haftasonuna kalıyorum.insanlarda kalabalıktan ilgilenemiyor. aslında kıyafet için kalabalıkta alışveriş yapmayı seviyorum,peşinde dolaşan elamanlar olmuyor. ama çeyiz için herşeyin fiyatını söleyecek birileri lasım dimi?kalabalıkta rahat edemiyorum

evet bugün hava çok rüzgarlıydı ama herkesde çok ince giyinmişti.annemle dikkatimizi çekti millet yazlıkları çıkarmış dedik:)
kalın giyinseydiniz üşümezdiniz hanım efendi :82:

Güle güle kullanın, kolaylıkla tamamlarsınız inşallah.

aldıklarını güzel günlerde kullanman dileğiyle canım:nazar:
bu ay ki bütçemi nevresimlere ayırdım sen 5 tane almışsın bitirmişsindir işi :) darısı başıma:)

Güle güle kullanın, kolaylıkla tamamlarsınız inşallah.

sağol canım, inşallah. allah hepimizin yardımcısı olsun..

iyi günlerde kullan :nazar:

teşekkürler. çatal bıçak takımını yetkin le değiştirdim. nehirin bıçakları bulaşık makinesine girmemeliymiş. bilgin olsun canım.

aldıklarını güzel günlerde kullanman dileğiyle canım:nazar:
bu ay ki bütçemi nevresimlere ayırdım sen 5 tane almışsın bitirmişsindir işi :) darısı başıma:)

sen de çok güzel nevresimler alırsın inşallah. evet 5 tane yeterli. çok alıp da sonradan beğendiğim birşey olduğunda var diye alamamaktan çekindiğim için fazla almadım. yalnız 2-3 takım da tek kişilik alıcam misafirlik.

canım çok güzel herşeyin güle güle kullan mutlu günlerde:16:

küçük ev aletlerin hangi marka canım
bende böyle renkli birşeyler istiyorum
ama daha karar veremedim:37:

teşekkürler kızlar.

canım çok güzel herşeyin güle güle kullan mutlu günlerde:16:
küçük ev aletlerin hangi marka canım
bende böyle renkli birşeyler istiyorum
ama daha karar veremedim:37:

king marka canım. üçünü bir arada çok uygun bir fiyata aldım. görüntü çok hoşuma gitti benim de.

Kırmızı küçük ev aletleri king de mi çıkarmış gayet güsel gözüküyolar fiyatları da uygundur diğerlerine göre.ben henüz almadım aslında arçeliğin lal serisine karar vermiştim onlarda bu tarz.Güle güle kullan aldıklarını inşallah,sevdiğinle:)

Back
X