taydin'in aldıkları... buyrun buyrun

herşey çok güzel,başladın mı devamı geliyor zaten
güle güle kullan

bencede başladın mı devamı geliyor hastalık gibi bir şey zaten başadıktan sonra her beğendiğin senin olsun istiyosun sabırsızlanıyorsun yeni bişeyler almak için gülerek kullan :nazar:

bencede başladın mı devamı geliyor hastalık gibi bir şey zaten başadıktan sonra her beğendiğin senin olsun istiyosun sabırsızlanıyorsun yeni bişeyler almak için gülerek kullan :nazar:

çok doğu aynen beni tarif etmişsin yaa her gördüğümden almak istiyorum ama artık alamıyorum yol uzak evlenince al diyolar:(

greenpan seramik tava- tencere 2 li setim
$greenpan 26 cm.webp$green pan 26 cm tava.webp

essenso döküm tencere 3 lü setim.
$essenso döküm tk..webp

bunlar bugünün alınanları taze taze servis edeyim :60:

döküm tencere seti çok güzel pişiriyor sağlam da,iyi günlerde kullan.. ama sakın sıcakken çıplak elle tutmaya kalkma ilk kullanımda yakarsın elini,tecrübe konuşuyor :)

döküm tencere seti çok güzel pişiriyor sağlam da,iyi günlerde kullan.. ama sakın sıcakken çıplak elle tutmaya kalkma ilk kullanımda yakarsın elini,tecrübe konuşuyor :)

benim de çok hoşuma gitti, uygun fiyata yakalayınca da aldım.uyarın için teşekkürler. tencere sapları için olan silikon tutacaklardan almayı düşünüyorum. çeliklerimin sapları da böyle..

çok haklısın gerçekten de hastalık oluyor ,dışarı çıktgmda mutlaka mutfak ıvır zıvırları yada nevresım takımları vs alırım ufakta olsa almam lazm yoksa uzuluorm :62:

bu arada aldıklarını güle güle kullan cnm mutlu günlerde inş . allah çeyizine bereket wersin :))

greenpan seramik tava- tencere 2 li setim
Eki Görüntüle 179371 Eki Görüntüle 179372

essenso döküm tencere 3 lü setim.
Eki Görüntüle 179374

bunlar bugünün alınanları taze taze servis edeyim :60:

cnm güle güle kullan aldıklarını:3:

öncelikle green pan leri ne kadara aldın? %50 indirim devam ediyormu tencerelerde?
ikinci olarak döküm tencereleri ne kadara aldın?
memnun kalan varmı dökümlerden?
ben kendime green panden kocaman bi set yaptım, bende mi alaydım döküm ay bak kararsız kaldım gene :76:

bütün ürünlerde olan %50 kampanyası bitmiş. marmara forumdakinden aldım. orası yeni açıldı diye bazı şeyler indirimliymiş sanırım. dün sirkeci mağazasında görmediğim şeylerde indirim gördüm.

greenpan ikili set şeklindeydi. 26 cm kısa tencere ve tava. 150 tl ye geldi ikisi. döküm tencere seti de 84.5 tl idi. 169 dan inmiş bu fiyata. annem, halam, yengem hepsi onayladılar. kaçırma deyince yakaladım ben de. bundan sonra sahan şeklinde küçük seramik tava alırım. çelik, döküm, seramik tencere tava faslı bitti şükür.

esse de gördüğümüz herşeyi almamalıyız. dün mercan da züccaciyeden 3 tl ye aldığım, yağ sirke şişleşeri 6 tl civarındaydı essede. aynısı hem de. renkler insanı cezbediyor, hepsini almak istiyor insan. ama başka yerlerde bulabileceğiniz şeylerde mutlaka fiyat karşılaştırması yapın derim.

evet cnm haklısın bende cumartesi günü sirkeci essedeydim. daha önce %50 indirimden almadığım bi kaç şey aklımda kalmıştı onları alırım diye bi girdim. doğru düzgün hiçbişiyde indirim yoktu. üzüldüm neyse iyiki almışım önceden greenpan leri dedim.

sende çok iyi yapmışsın tencere tava faslını bölelikle bitirmiş oldun:9:

şimdi düşünelim sırada ne var?:44:

kervan'a girdik. girmez olaydık. incikli boncuklu bornozlar, yatak örtüleri, pike takımları. annemlerle nerdeyse kavga edecektik. hiçbirini istemiyorum evimde. kendileri de kullanmıyor. neymiş gelin yatağı, gelin bilmemnesi. offff napıcam ben ya. rengarenk havlular istiyorum ben, rengarenk çarşaflar,tabaklar,bardaklar. pulsuz, taşsız ama cıvıl cıvıl. mor olsun, kırmızı olsun, yeşil turuncu. siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz? gelin olunca beyaz, krem mi olmalı herşey. pullu, taşlı, boncuklu.. kişilik mi değiştiriyoruz gelin olunca. ne oluyor anlamıyorum. ben pullu bornozu değil, mor bornozu almassam mutsuz olurum. kızdım valla. benim bunlara vericek param yok, varsa paranız alın dedim çıktım. çeyiz serceklermiş, şööyle pike takımını koycaklarmış.... ne hayaller... ilk gece eve annemleri yollıyayım bari. serdiklerinde yatsınlar... ne nişanlım ne ben yanından bile geçmeyiz onların çünkü :60:

kervan'a girdik. girmez olaydık. incikli boncuklu bornozlar, yatak örtüleri, pike takımları. annemlerle nerdeyse kavga edecektik. hiçbirini istemiyorum evimde. kendileri de kullanmıyor. neymiş gelin yatağı, gelin bilmemnesi. offff napıcam ben ya. rengarenk havlular istiyorum ben, rengarenk çarşaflar,tabaklar,bardaklar. pulsuz, taşsız ama cıvıl cıvıl. mor olsun, kırmızı olsun, yeşil turuncu. siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz? gelin olunca beyaz, krem mi olmalı herşey. pullu, taşlı, boncuklu.. kişilik mi değiştiriyoruz gelin olunca. ne oluyor anlamıyorum. ben pullu bornozu değil, mor bornozu almassam mutsuz olurum. kızdım valla. benim bunlara vericek param yok, varsa paranız alın dedim çıktım. çeyiz serceklermiş, şööyle pike takımını koycaklarmış.... ne hayaller... ilk gece eve annemleri yollıyayım bari. serdiklerinde yatsınlar... ne nişanlım ne ben yanından bile geçmeyiz onların çünkü :60:

ben karşıyım herşeyin pullu boncuklu krem beyaz olmasına..insan yeni ewinde her eşyasını sewerek kullanmalı iyi ki almışım demeli bence.aksi halde ewdn soğur insan gb gelıor.bence n begenıosan onu almalısın ..

Back
X