Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede başladın mı devamı geliyor hastalık gibi bir şey zaten başadıktan sonra her beğendiğin senin olsun istiyosun sabırsızlanıyorsun yeni bişeyler almak için gülerek kullan![]()
döküm tencere seti çok güzel pişiriyor sağlam da,iyi günlerde kullan.. ama sakın sıcakken çıplak elle tutmaya kalkma ilk kullanımda yakarsın elini,tecrübe konuşuyor :)
bencede başladın mı devamı geliyor hastalık gibi bir şey zaten başadıktan sonra her beğendiğin senin olsun istiyosun sabırsızlanıyorsun yeni bişeyler almak için gülerek kullan![]()
greenpan seramik tava- tencere 2 li setim
Eki Görüntüle 179371 Eki Görüntüle 179372
essenso döküm tencere 3 lü setim.
Eki Görüntüle 179374
bunlar bugünün alınanları taze taze servis edeyim![]()
kervan'a girdik. girmez olaydık. incikli boncuklu bornozlar, yatak örtüleri, pike takımları. annemlerle nerdeyse kavga edecektik. hiçbirini istemiyorum evimde. kendileri de kullanmıyor. neymiş gelin yatağı, gelin bilmemnesi. offff napıcam ben ya. rengarenk havlular istiyorum ben, rengarenk çarşaflar,tabaklar,bardaklar. pulsuz, taşsız ama cıvıl cıvıl. mor olsun, kırmızı olsun, yeşil turuncu. siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz? gelin olunca beyaz, krem mi olmalı herşey. pullu, taşlı, boncuklu.. kişilik mi değiştiriyoruz gelin olunca. ne oluyor anlamıyorum. ben pullu bornozu değil, mor bornozu almassam mutsuz olurum. kızdım valla. benim bunlara vericek param yok, varsa paranız alın dedim çıktım. çeyiz serceklermiş, şööyle pike takımını koycaklarmış.... ne hayaller... ilk gece eve annemleri yollıyayım bari. serdiklerinde yatsınlar... ne nişanlım ne ben yanından bile geçmeyiz onların çünkü![]()
çok doğu aynen beni tarif etmişsin yaa her gördüğümden almak istiyorum ama artık alamıyorum yol uzak evlenince al diyolar![]()