Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Ben iyiyim canım Tarifi yapmak için alış veriş yaptın değil mi
yooo
Neler aldın
Ben iyiyim

Evet Eylül
Bilmiyorum canım ben resim eklerken büyüklük dışında hiç sorun yaşamıyorum:44:

evet ben yapıcam az kaldı

**

Yaa sarı bir ceket aldım siyah platform ayakkabı ve toz pembe bol (nerdeyse etek gibi ) pantolon aldım düğün için

ama evde giyince ceket uzun olduğu için altına bol pantolon gitmedi hiç olmadı yani normal kumaş pantolon giydim siyah o daha hoş durdu nasıl kombinlesem kızlarrrr sitahla sarının uyumu çok hoş oldu içine siyah taşlı bir bluz giydim , siyah kumaş pantolon mu alayım o pembeyi değiştirip :26::26:

Güle güle kullan canım
Sarı ile siyah kombini çok iyi olur canım:26:

Neler aldın
Ben iyiyim

Evet Eylül
Bilmiyorum canım ben resim eklerken büyüklük dışında hiç sorun yaşamıyorum:44:

Benim de küçültme dışında bir sorunum olmuyor hiç, sitenin desteklemediği formatta olabilir belki resimleri:26:
Bmp, psd, eps formatları var bir kaç tane daha vardı hatırlamadığım onlardan olabilir mi acaba:44:

Güle güle kullan canım
Sarı ile siyah kombini çok iyi olur canım:26:

sağol canım

cekete bayıldım rengi modeli falan çok güzel ama hepsini giyince çok resmi oldum gibi ağır şık oldum da düğüne olur mu gider mi bilmiyorum :26: bayada dolaştık anca bunları alabildim

Bence de pantolonu değiştirip siyah al canım, daha uyumlu olur

Olabilir canım:44:
sağol canım

cekete bayıldım rengi modeli falan çok güzel ama hepsini giyince çok resmi oldum gibi ağır şık oldum da düğüne olur mu gider mi bilmiyorum :26: bayada dolaştık anca bunları alabildim

Canım çanta ve ayakkabı ile kombinlersen iyi olur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…