Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Maşaallah kızımıza:KK9::nazar:İlerleme kaydediyorsun:KK23:
Söyle canımsın:KK19:

Ben yaptığım şeyleri yiyemiyorum yani yemek gelmiyor canım istemiyor..
Niye olabilir..
Herkes bayıla bayıla tabak tak almaya geliyor ama ben dah yaptıklarımdan bir tane bile yiyemiyorum yaaa

Ben yaptığım şeyleri yiyemiyorum yani yemek gelmiyor canım istemiyor..
Niye olabilir..
Herkes bayıla bayıla tabak tak almaya geliyor ama ben dah yaptıklarımdan bir tane bile yiyemiyorum yaaa

Canım ben eşim ve çocuklarım için yaptığım zaman yiyebiliyorum:KK9:
Ama misafir aldığımda o gün aç kalsam canım birşey istemez:44:
Ben yapı olarak heyecanlı-panik-pimpirikli biriyim:KK9:Nasıl olur,yetişir mi,beğenilir mi telaşına girip birşey yiyemiyorum sende de bu olabilir mi:26:

Canım ben eşim ve çocuklarım için yaptığım zaman yiyebiliyorum:KK9:
Ama misafir aldığımda o gün aç kalsam canım birşey istemez:44:
Ben yapı olarak heyecanlı-panik-pimpirikli biriyim:KK9:Nasıl olur,yetişir mi,beğenilir mi telaşına girip birşey yiyemiyorum sende de bu olabilir mi:26:

Yok ben misafir içinde kendimiz içinde yaptığımda yiyemiyorum canım istemiyo bi türlü anlamadım gitti..
Olabilir sanırım..
Hani ben yiyeyim derdinde değilim ama insanlara yedirip hani beğendiler mi acaba diye düşünüyorum bunun derdindeyim herhalde..

Yok ben misafir içinde kendimiz içinde yaptığımda yiyemiyorum canım istemiyo bi türlü anlamadım gitti..
Olabilir sanırım..
Hani ben yiyeyim derdinde değilim ama insanlara yedirip hani beğendiler mi acaba diye düşünüyorum bunun derdindeyim herhalde..

Şimdi ben sürekli yapıyorum sen ara ara yapıyorsun tepkileri ve sonucu merak ediyorsun ondan yiyemiyorsun:KK34:veya kokudan doyuyor olabilirsin:44:
Yemek yaparken tadına bakar mısın:KK9:

X