Valla öyle oldu biraziyi yapmışsın tarifini bekliyoruz
Günaydın Adara nasılsınGünaydın herkese.:119:
İyiyim canım sen nasılsın?
sağol canım iyiyimrutin bebekli anne sabahı sizleride görmek istiyorum yarişmada
O da çok güzel bence.Çocuğun kız mı erkek miydi canım.Kaç yaşında?
Ben bu sefer elektrik alamadım kategoriden.Elektriksiz yapamıyorum bu işleri.
Tarifimi ekledim.Onaylandıktan sonra ortaya çıkacaktır..Umarım beğenirsiniz.Ben çoook seviyorum bu tarifi.Eşimde bayıldığı için sürekli yapıyoruz.
çok hoşşunhııı elektirik yok diyosun mum ışığıdamı yok olabilseydin sevinirdim canım bizim 25 haftalık doğan su an iki buçuk yaşında yakışıklı bir oğlumuz var tabiki doğru diyosun onunla sadece sabahlar değil bütün hayat güzel seni çok tanımıyorum evli bekar bebek??
Merakla bekliyorum tarifinizi.
Mum da yok canım.
Ama o şu an tam sevilmelik.Yeğenimi hatırlıyorum o yaşlarda öpmek istemem yüzünden benden kaçıyordu. Hiç affetmem öperim:)Ben bekarım canım.Samsun'dayım.
Elektirikli başka tariflerde buluşmak dileğiyleah o yiğen sevgisi bende çok severim yigenimi halasının bitanesı bizimkide öyle canı istemezzse yüzünü saklıyo maymun benım eşimin şehri orda üni gitmiş çok seviyo:16 biri nerelisın diyince samsunluyum diyo ki kendisi yabancı:)))
Evet canım mutlaka buluşuruz başka bir tarifte.Tabi seninle buluşmak benim için ne kadar hayırlı olur orası şüpheli. Şaka bir yana çok marifetlisin.
Demek eşin yabancı.Yabancı birinin burayı sevmesi de ayrı güzel.Gerçekten de güzel ama:)Hemşerime selamlar o zaman.
öyle hissettmim de
kısmet bakalım
Selam hanımlar
Ben dün tarif ekleyemedim resim yüklenmedi bir türlü hep hata verdi acaba kkda mı bir sorun var anlayamadım kızlar:44:
Ben sizi takipteyim bu sefer:)
Kısmet dersin bir bakmışsın başkası kapmış.Elini çabuk tut.
Selam canım.
Resimlerin büyükse ondan da olabilir.Küçültüp eklemeyi dene istersen.