Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Günaydın herkese.:119:

sağol canım iyiyim rutin bebekli anne sabahı sizleride görmek istiyorum yarişmada

O da çok güzel bence.Çocuğun kız mı erkek miydi canım.Kaç yaşında?

Ben bu sefer elektrik alamadım kategoriden.Elektriksiz yapamıyorum bu işleri.

Resim biraz büyük olmuş düzeltmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
Tarifimi ekledim.Onaylandıktan sonra ortaya çıkacaktır..Umarım beğenirsiniz.Ben çoook seviyorum bu tarifi.Eşimde bayıldığı için sürekli yapıyoruz.

O da çok güzel bence.Çocuğun kız mı erkek miydi canım.Kaç yaşında?

Ben bu sefer elektrik alamadım kategoriden.Elektriksiz yapamıyorum bu işleri.

çok hoşşun hııı elektirik yok diyosun mum ışığıdamı yokolabilseydin sevinirdim canım bizim 25 haftalık doğan su an iki buçuk yaşında yakışıklı bir oğlumuz vartabiki doğru diyosun onunla sadece sabahlar değil bütün hayat güzel seni çok tanımıyorum evli bekar bebek??

Tarifimi ekledim.Onaylandıktan sonra ortaya çıkacaktır..Umarım beğenirsiniz.Ben çoook seviyorum bu tarifi.Eşimde bayıldığı için sürekli yapıyoruz.

Merakla bekliyorum tarifinizi.

Mum da yok canım.

Ama o şu an tam sevilmelik.Yeğenimi hatırlıyorum o yaşlarda öpmek istemem yüzünden benden kaçıyordu.Hiç affetmem öperim:)Ben bekarım canım.Samsun'dayım.

Resmi düzeltemeden gitti buton.Biraz büyük oldu.:18:

Elektirikli başka tariflerde buluşmak dileğiyle ah o yiğen sevgisi bende çok severim yigenimi halasının bitanesı bizimkide öyle canı istemezzse yüzünü saklıyo maymun benım eşimin şehri orda üni gitmiş çok seviyo:16 biri nerelisın diyince samsunluyum diyo ki kendisi yabancı:)))

Evet canım mutlaka buluşuruz başka bir tarifte.Tabi seninle buluşmak benim için ne kadar hayırlı olur orası şüpheli.Şaka bir yana çok marifetlisin.

Demek eşin yabancı.Yabancı birinin burayı sevmesi de ayrı güzel.Gerçekten de güzel ama:)Hemşerime selamlar o zaman.

tarif mi ekledin

Selam hanımlar
Ben dün tarif ekleyemedim resim yüklenmedi bir türlü hep hata verdi acaba kkda mı bir sorun var anlayamadım kızlar:44:

öyle hissettmim de

kısmet bakalım

Ben sizi takipteyim bu sefer:)

Kısmet dersin bir bakmışsın başkası kapmış.Elini çabuk tut.

Selam hanımlar
Ben dün tarif ekleyemedim resim yüklenmedi bir türlü hep hata verdi acaba kkda mı bir sorun var anlayamadım kızlar:44:

Selam canım.

Resimlerin büyükse ondan da olabilir.Küçültüp eklemeyi dene istersen.

Ben sizi takipteyim bu sefer:)

Kısmet dersin bir bakmışsın başkası kapmış.Elini çabuk tut.

Selam canım.

Resimlerin büyükse ondan da olabilir.Küçültüp eklemeyi dene istersen.

kıskanırsın sonra ama

yok kız yapıcam da uygun ortam bekliyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…