En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Amiiin nevosum dua ederim tabi etmem mi hic.bi sıkıntın mi var yoksa,hicbirsryden haberim yok gene sanki
Yok canım çok şükür herşey yolunda:KK200:Ama bizim yıllardır çıkmayan bir tayinimiz var:KK48:Haftaya belli olabilir.Ama çıksın mı istiyorum çıkmasın mı bilmiyorum:deli:Hakkımızda hayırlısı ne olacaksa o olsun diye hep dua ediyorum.Sen de benim için hayırlısını istersen mutlu olurum.Senin duan kabul olur:KK200:

Arada izne geliyo tabi kuzum,25 gun once 10 günlüğüne izne gelmişti gitti.insallah temmuz sonu gibi yine cikacak
2 günlük izinler de yakında açılacak canım yer değişimi olsun sağlıkla inş. Belki seninle aynı Mahallede otururoruz farkında mısın

Yok canım çok şükür herşey yolunda:KK200:Ama bizim yıllardır çıkmayan bir tayinimiz var:KK48:Haftaya belli olabilir.Ama çıksın mı istiyorum çıkmasın mı bilmiyorum:deli:Hakkımızda hayırlısı ne olacaksa o olsun diye hep dua ediyorum.Sen de benim için hayırlısını istersen mutlu olurum.Senin duan kabul olur:KK200:
Tabikide dua ederim,her gun dua ederim canim nevom❤❤ rabbim hakkınızda en hayırlı olan ne ise onu nasip etsin insaAllah.gittiginiz yerlerde huzur mutluluk nasip etsin.kaza bela vermesin insallah.hep boyle dua edicem hic merak etme sen ❤❤

2 günlük izinler de yakında açılacak canım yer değişimi olsun sağlıkla inş. Belki seninle aynı Mahallede otururoruz farkında mısın
2 günlük izinler derken canim?benim haberim yok böyle birseyden.siz hangi mahallede oturuyorsunuz?

Tabikide dua ederim,her gun dua ederim canim nevom❤❤ rabbim hakkınızda en hayırlı olan ne ise onu nasip etsin insaAllah.gittiginiz yerlerde huzur mutluluk nasip etsin.kaza bela vermesin insallah.hep boyle dua edicem hic merak etme sen ❤❤
Allah razı olsun canım kardeşim:KK74:
Rabbim huzur,sağlık versin gerisi geliyor:KK74:

Allah razı olsun canım kardeşim:KK74:
Rabbim huzur,sağlık versin gerisi geliyor:KK74:
Allah senden de razi olsun cicegim,icini ferah tut sen.hic merak etme.cok öpüyorum dualarim seninle.iyi geceler melisamin minnos teyzesiiiiiiii :KK74::KK74::KK36:

Back
X