• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım benim sen nasılsın:KK200:Nasıl gidiyor:KK68::anneadayı::nazar:
Allaha şükür bizde yuvarlanıp gidiyoruz nevosum 40 derece sicaklarda:mad:agirlasmaya basliyorum artik,bebegimin esyalarini tamamlamaya calisiyorum bir taraftan da.oyle oyle geçiyor zaman.:anneadayı:

Eşim için başka bir görevlendirme yazıldı o yüzden döndük biz . Normalde afrin bitmedi böyle giderse bitmeyecek gibime geliyor
Evet bitmedi,ne yazikki benim esim de dönmedi.bu gidisle donemeyecek galiba.keske benim esime de baska gorevlendirme yazilsa da gelse :/

Allaha şükür bizde yuvarlanıp gidiyoruz nevosum 40 derece sicaklarda:mad:agirlasmaya basliyorum artik,bebegimin esyalarini tamamlamaya calisiyorum bir taraftan da.oyle oyle geçiyor zaman.:anneadayı:
Allah kolaylık versin canım.Bunlar tatlı telaşlar:nazar:Sahiden hava çok sıcak ,dışarı çıkılacak gibi değil:(Benim ev serin çok şükür yoksa çekilmezdi.Sizin oralar daha sıcaktır.Allah yardımcınız olsun:KK200:

Allah kolaylık versin canım.Bunlar tatlı telaşlar:nazar:Sahiden hava çok sıcak ,dışarı çıkılacak gibi değil:KK43:Benim ev serin çok şükür yoksa çekilmezdi.Sizin oralar daha sıcaktır.Allah yardımcınız olsun:KK200:
Allah razi olsun nevosum cok sagol.bugun siirt 42 derece falandi.aksam 6 da disari cikmistim yüzüme alev fiskirdi feci sıcaktı.her gun aynı sicak.Allahtan evde klima var yoksa ben biterdim.
Canım sen bulunduğun şehirde yalnız mısıno_O
evet nevosum,ben hamileligimin basindan beri yalnizim siirtte.eşim subatta gitmisti.ailemin gelme sansi yoktu.Allahin izniyle 1 ay sonra getirticem ama bu zamana kadar hep yalnizdim hala daha oyle

Allah razi olsun nevosum cok sagol.bugun siirt 42 derece falandi.aksam 6 da disari cikmistim yüzüme alev fiskirdi feci sıcaktı.her gun aynı sicak.Allahtan evde klima var yoksa ben biterdim.
evet nevosum,ben hamileligimin basindan beri yalnizim siirtte.eşim subatta gitmisti.ailemin gelme sansi yoktu.Allahin izniyle 1 ay sonra getirticem ama bu zamana kadar hep yalnizdim hala daha oyle
Klima varsa sorun yok o zaman:)
Oyyy kıyamam yalnız çok zor canımo_OÖzel değilse sen neden ailenin yanına gitmedin.Yani okula giden çocuk falan yok.Seni bağlayan birşey yok.Allah yardımcın olsun.:KK60:

Evet bitmedi,ne yazikki benim esim de dönmedi.bu gidisle donemeyecek galiba.keske benim esime de baska gorevlendirme yazilsa da gelse :/
Bugün alışveriş yaptım marketten dönerken binadan taşınanlar vardı bir uzman adam afrindeymiş evi boşalıyordu. Merdivenlerden ağlayarak çıktım çok zoruma gitti eşyaları perişan hiç birşey paketlenmemiş. Bir bayan vardı merdiven de oturuyordu Offfff sizin için kendime nasıl dua ediyorsam öyle ediyorum.Çok üzgünüm

Klima varsa sorun yok o zaman:)
Oyyy kıyamam yalnız çok zor canımo_OÖzel değilse sen neden ailenin yanına gitmedin.Yani okula giden çocuk falan yok.Seni bağlayan birşey yok.Allah yardımcın olsun.:KK60:
Cicegim hamileligim 4 aylik oluncaya kadar doktor yolculuga izin vermemişti.2 defa aktarmali ucak yolculugu yapmam gerekti.sonra gitmeyi düşündüm ama gittigimde geri donemezdim.doğumu orda yapmam gerekirdi.annemin evi de cok soğuk sobali hepimiz bir odaya yatiyoruz :( dogumumda eylül sonu olacak Allahin izniyle.o zaman da havalar sogumus olacak.hadi desem ki 1 ay kalsam,1 aylik cocugumla yolculuk ta sıkıntılı olacak.yani her bakımdan riskli geldi.simdi zaten istesemde gidemem kasilmalarim var.erken dogum riski olabilir.oyle yani kuzum.insallah agustosta annemi getirticem.cok sagol nevosum.kurban oldugum rabbim bi sekilde yardim ediyo şükürler olsun:KK74:

Bugün alışveriş yaptım marketten dönerken binadan taşınanlar vardı bir uzman adam afrindeymiş evi boşalıyordu. Merdivenlerden ağlayarak çıktım çok zoruma gitti eşyaları perişan hiç birşey paketlenmemiş. Bir bayan vardı merdiven de oturuyordu Offfff sizin için kendime nasıl dua ediyorsam öyle ediyorum.Çok üzgünüm
Allah razi olsun, gercekten cok zor.ama siz kavusabilmissiniz cok şükür.insallah darisi başımıza canim.

Allah razi olsun, gercekten cok zor.ama siz kavusabilmissiniz cok şükür.insallah darisi başımıza canim.
Kendim gibi size de dua ediyorum allahım sağ Salim kavuştursun diye . Bak ben buradayım tamam mı birşeye ihtiyacın olduğu an hemen gelirim özelden bir mesajına bakar unutma

Cicegim hamileligim 4 aylik oluncaya kadar doktor yolculuga izin vermemişti.2 defa aktarmali ucak yolculugu yapmam gerekti.sonra gitmeyi düşündüm ama gittigimde geri donemezdim.doğumu orda yapmam gerekirdi.annemin evi de cok soğuk sobali hepimiz bir odaya yatiyoruz :KK43: dogumumda eylül sonu olacak Allahin izniyle.o zaman da havalar sogumus olacak.hadi desem ki 1 ay kalsam,1 aylik cocugumla yolculuk ta sıkıntılı olacak.yani her bakımdan riskli geldi.simdi zaten istesemde gidemem kasilmalarim var.erken dogum riski olabilir.oyle yani kuzum.insallah agustosta annemi getirticem.cok sagol nevosum.kurban oldugum rabbim bi sekilde yardim ediyo şükürler olsun:KK74:
Sen de haklısın canım:KK60:Çok şükür kızın ile birlikte bayağı yol aldınız:nazar::anneadayı:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK200:İyi hadi az kalmış annen gelirse biraz rahatlarsın:KK19:
Aklına geldikçe bana dua et canım:KK45:Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu nasip etsin:oops:

Kendim gibi size de dua ediyorum allahım sağ Salim kavuştursun diye . Bak ben buradayım tamam mı birşeye ihtiyacın olduğu an hemen gelirim özelden bir mesajına bakar unutma
Cok ama cok tesekkur ederim Allah razi olsun gercekten dusunmen yeter.amiiinn insallahhh :KK200::KK200:

Sen de haklısın canım:KK60:Çok şükür kızın ile birlikte bayağı yol aldınız:nazar::anneadayı:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK200:İyi hadi az kalmış annen gelirse biraz rahatlarsın:KK19:
Aklına geldikçe bana dua et canım:KK45:Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu nasip etsin:oops:
Amiiin nevosum dua ederim tabi etmem mi hic.bi sıkıntın mi var yoksa,hicbirsryden haberim yok gene sanki

Back