En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
En son öldurdugum sivrisinegin karnı mi kuyruğu mu neresiyse benim kanimla dolmuş resmen.su yaz bi bitse keske
Ankara'da pek yok sanırım tatilde de beni yediler hep hayır ne buluyorlarsa kanımda, kaşınmaktan sinir oldum valla

Ankara'da pek yok sanırım tatilde de beni yediler hep hayır ne buluyorlarsa kanımda, kaşınmaktan sinir oldum valla
Keske yok olsalar canim ya kafayi yedirttiler bana.sanki evde katil varmiscasina korkuyorum

Keske yok olsalar canim ya kafayi yedirttiler bana.sanki evde katil varmiscasina korkuyorum
neresi orası peki?
şu elektriğe takılanlar epey işe yaradı pek bi zararı olacağını da düşünmüyorum, kızım küçüktü ama ne kadar küçüktü hatırlamıyorum kullandığımızda.

Siirtteyim canim.sinek savar gibi kimyasal zehirleri doktor onermiyor bana.şu dogal yağlar karanfiller falan da ise yaramiyor.

En son mor ışık vardı yaniyodu,her onlemi aldim ama yinede yedi beni.

Sürgülü sineklik güzel, bizim eve taktırdik memnunuz. Belediye ilaçlama yapmıyor mu ?

İnşallah işe yarar operasyonu.

İnşallah işe yarar operasyonu.
şu an damla ve farklı bir ilaç kullanıyorum. az görüyormuş. belki kurtarabiliriz ama büyük ihtimal operasyon geçirecek. ve ilaç kullandığım için beni gördükçe kaçıyor. evde bile benden saklanıyor. terasa gidip yatıyor. çok üzülüyorum. umarım gözünü kurtarabilirim. korneada yara oluşmuş

Biz insanlar göze temas eden şeylerden korkarken, dilsiz cevap veremeyen, meramını anlatamayan o pisicik ne yapsın.

Dün dr eşime damla ve göz merhemi vermiş. Zor damlattırdı, ki merhemi sürdüremedi bile.

Şimdi o kediciği düşündüm de, haklı.

evet damla ve merhem. zorla sürüyorum ben de. her yerimi tırmalıyor ve beni gördükçe kaçıyor. bu ilaçlar da insanlar için olanlardan. ama yapacak bir şey yok. her şey onun iyiliği için

yardımmmm lütfen. konu açıp sonra neler yapacağım. yol gösterir misiniz lütfen adım adım olsun
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Bu linke girip sağ yukarda yeni konu aç yazıyor. Ordan başlık yazıp altına tarifi yazıyorsun. Resimleri Dosya yükle kısmından seçip ekliyorsun NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yardımcı olsa daha iyi olur da gelmedi. Gelince yardım eder sen resimleri silme bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…