Kim yaptıysa, son fotoğraftaki yemek muhteşem görünüyor.
Ellerine sağlık.
Bence hepsi güzel, tavuk kumesinde ki tüm Tavuklar, kesilip pişmiş gibi.
evet, yakacağım, ama bugünlerde o kadar çok koşturuyorum ki. mesela bugün kedimin gözü için vet.e gittim. sedasyon yapıldı. ilaç verildi, 20 gün sonra ilaçlar etkili olmazsa cerrahi operasyon var. çok ilginç. bende ne hastalık varsa aynı şeyleri o da yaşıyor. ordan bankalar, kargo, aracın lastiği, boyanmak ve saksı yapılmak üzere çıkma lastikler araca dolduruldu. ancak eve dönebildim. yarın akşam terasta mangal var ama balık.. size özel hafta içi bir gün koyda tavuk mangal yapacağım söz kızlar. neredeyse işlerim bitmek üzere... hepinizi sevdim bu arada (medal için değil bu. gerçek)
kim?Neyse o yokken biz de sürekli dedikodusunu yapalım
Yemek yapmayı bilmiyor
asla, korsan koyunun dibini dalıp temizliyorum. hatta kaptanları falan organize ettim. deniz temizliyorum yani. 10 kişi olsa, 2 günde deniz temizliği biter, altta da yazdım bugün de bir sürü işle uğraştım. söz yemek yapacağım. tek başıma mangal & kendi yaptığım beer :)Yoksa bizi başka forumlarla mı aldatıyor
buraya girdikçe nedense aklıma hep şu türkü geliyor:
anam da arife günü geliyorburaya girdikçe nedense aklıma hep şu türkü geliyor:
tavukları pişirmişem anamı da komşuya göndermişem..... muhahahahha,
hatta gün boyu aklımdasınız, (bu arada 12 kedi sahiplendirmeye çalışıyorum) siz aklıma geldikçe bu türküyü mırıldanıyorum. bu arada ameliyat sütyenimi evde kaybettim daha 15 gün takmam gerekiyordu. boşverdim. yaşasın sütyensiz hayat
Bizde seni çok sevdik, pisiciğine ve sana geçmişler olsun. Mangalını dört gözle bekliyoruz.evet, yakacağım, ama bugünlerde o kadar çok koşturuyorum ki. mesela bugün kedimin gözü için vet.e gittim. sedasyon yapıldı. ilaç verildi, 20 gün sonra ilaçlar etkili olmazsa cerrahi operasyon var. çok ilginç. bende ne hastalık varsa aynı şeyleri o da yaşıyor. ordan bankalar, kargo, aracın lastiği, boyanmak ve saksı yapılmak üzere çıkma lastikler araca dolduruldu. ancak eve dönebildim. yarın akşam terasta mangal var ama balık.. size özel hafta içi bir gün koyda tavuk mangal yapacağım söz kızlar. neredeyse işlerim bitmek üzere... hepinizi sevdim bu arada (medal için değil bu. gerçek)
Geçmiş olsun canımevet, yakacağım, ama bugünlerde o kadar çok koşturuyorum ki. mesela bugün kedimin gözü için vet.e gittim. sedasyon yapıldı. ilaç verildi, 20 gün sonra ilaçlar etkili olmazsa cerrahi operasyon var. çok ilginç. bende ne hastalık varsa aynı şeyleri o da yaşıyor. ordan bankalar, kargo, aracın lastiği, boyanmak ve saksı yapılmak üzere çıkma lastikler araca dolduruldu. ancak eve dönebildim. yarın akşam terasta mangal var ama balık.. size özel hafta içi bir gün koyda tavuk mangal yapacağım söz kızlar. neredeyse işlerim bitmek üzere... hepinizi sevdim bu arada (medal için değil bu. gerçek)
Bugünkü paylaşımından anladım zaten, bu konu kapanmıştıra getirdi.
Daha gelecek tarifler var.Bugünkü paylaşımından anladım zaten, bu konu kapanmıştıra getirdi.
İşte, son 9 günDaha gelecek tarifler var.Nereye kapanıyormuş
Korkmuş gibi görünüyorİşte, son 9 güno erken paylaştı bu defa.
Maksat “ben tavık pişirmeyeceğim, anlayın” idi.
Erken davranmasaydım, bende korkardım ve tarifimi yapmazdımKorkmuş gibi görünüyorNasılsın canım
Senin tarifte iddialıErken davranmasaydım, bende korkardım ve tarifimi yapmazdım
İyiyim hamdolsun canım benim, sağolasın. Sen nasılsın?
Hiç boşunuz yok yani, gerçi eğlenceli bir kurs. Fakat birde sana sormak lazım.Senin tarifte iddialıGörürsün bir sürü oy alacak
Allah iyilik versin canımİyiyim canım çok şükür Çocuklar dolgu oyuncak kursuna gidiyor.Eksikleri olunca tepemde bitiyorlar.Bu hafta bez bebek yaptılar.Saçlar başıma kaldı.
Yok canım bizim hiç boş günümüz ve saatimiz olmaz mutlaka her anı değerlendiririzHiç boşunuz yok yani, gerçi eğlenceli bir kurs. Fakat birde sana sormak lazım.
Oralarda kuruyor tabi, kendiniz evlerde yapıyorsunuz ne güzel.Yok canım bizim hiç boş günümüz ve saatimiz olmaz mutlaka her anı değerlendiririz
Eşime dün kurutmalık biberi azar azar al çok alınca zor oluyor dedim.Bugün 10 kilo alıp gelmiş Akşam üstü onları ipe taktım Hiç boş kalamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?