En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Deniz_us Khaleesi Bize mangal yakacak bekliyoruz
evet, yakacağım, ama bugünlerde o kadar çok koşturuyorum ki. mesela bugün kedimin gözü için vet.e gittim. sedasyon yapıldı. ilaç verildi, 20 gün sonra ilaçlar etkili olmazsa cerrahi operasyon var. çok ilginç. bende ne hastalık varsa aynı şeyleri o da yaşıyor. ordan bankalar, kargo, aracın lastiği, boyanmak ve saksı yapılmak üzere çıkma lastikler araca dolduruldu. ancak eve dönebildim. yarın akşam terasta mangal var ama balık.. size özel hafta içi bir gün koyda tavuk mangal yapacağım söz kızlar. neredeyse işlerim bitmek üzere... hepinizi sevdim bu arada (medal için değil bu. gerçek)

Yoksa bizi başka forumlarla mı aldatıyor
asla, korsan koyunun dibini dalıp temizliyorum. hatta kaptanları falan organize ettim. deniz temizliyorum yani. 10 kişi olsa, 2 günde deniz temizliği biter, altta da yazdım bugün de bir sürü işle uğraştım. söz yemek yapacağım. tek başıma mangal & kendi yaptığım beer :)

Deniz_us Khaleesi Bize mangal yakacak bekliyoruz
buraya girdikçe nedense aklıma hep şu türkü geliyor:
tavukları pişirmişem anamı da komşuya göndermişem..... muhahahahha,

hatta gün boyu aklımdasınız, (bu arada 12 kedi sahiplendirmeye çalışıyorum) siz aklıma geldikçe bu türküyü mırıldanıyorum. bu arada ameliyat sütyenimi evde kaybettim daha 15 gün takmam gerekiyordu. boşverdim. yaşasın sütyensiz hayat

anam da arife günü geliyor

Bizde seni çok sevdik, pisiciğine ve sana geçmişler olsun. Mangalını dört gözle bekliyoruz.
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. arkadaşımızdan bahsediyorduk, bize bir tavık pişiremedi gitti

Geçmiş olsun canımAllah kolaylık versin
Biz de seni sevdikMangalı bekliyoruz

Erken davranmasaydım, bende korkardım ve tarifimi yapmazdım

İyiyim hamdolsun canım benim, sağolasın. Sen nasılsın?
Senin tarifte iddialıGörürsün bir sürü oy alacak
Allah iyilik versin canımİyiyim canım çok şükürÇocuklar dolgu oyuncak kursuna gidiyor.Eksikleri olunca tepemde bitiyorlar.Bu hafta bez bebek yaptılar.Saçlar başıma kaldı.

Hiç boşunuz yok yani, gerçi eğlenceli bir kurs. Fakat birde sana sormak lazım.

Hiç boşunuz yok yani, gerçi eğlenceli bir kurs. Fakat birde sana sormak lazım.
Yok canım bizim hiç boş günümüz ve saatimiz olmaz mutlaka her anı değerlendiririz
Eşime dün kurutmalık biberi azar azar al çok alınca zor oluyor dedim.Bugün 10 kilo alıp gelmişAkşam üstü onları ipe taktımHiç boş kalamıyorum

Oralarda kuruyor tabi, kendiniz evlerde yapıyorsunuz ne güzel.
10 kg çok mu ki

Bizim buralarda kurutma sebze olmuyor ne yazık ki, kurutulamıyor çürüyor.
Dolayısı ile aktarlardan, marketlerden ya da bizim gibi memleketten getirtiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…