• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Dün benimki taş kadayıf yapsana dedi, zukkum ye dedim. :bicak:
:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
Niye öyle dedin herife gız:KK53:
Sen diyet yap o bir taraftan tıkınsın ,iyi demişsin :KK45:
Yine de öyle demeseydin:KK53:
Aferin iyi demişsin :KK45:
Bir tarafımda Hades var galiba :KK45:

Sabah geçiyor da siz uyuyorsunuz o saatlerde :KK53:
Kaç akşamdır da erken yatıyorum :KK45:
Kızlar döktürmüş yine :halay:

Yaz mevsiminde dondurma candır :halay:
Ben nerde uyuyorum.Haftada 4 gün çocuklar sabah kursa gidiyor.Onları getir götür:skandal:Diğer 3 günde alıştılar yatmıyorlar.Ama erken kalkan kalkıp pcde soru çözüyor:deli:Bana pc yok:KK45:
Evet çok güzel tarifler geliyor.Senin tarif nerede:KK45:

Ben nerde uyuyorum.Haftada 4 gün çocuklar sabah kursa gidiyor.Onları getir götür:skandal:Diğer 3 günde alıştılar yatmıyorlar.Ama erken kalkan kalkıp pcde soru çözüyor:deli:Bana pc yok:KK45:
Evet çok güzel tarifler geliyor.Senin tarif nerede:KK45:
Vuuuuu sana yine uyku yok desene :skandal:
Bir sürü tarif gelmiş,ne yapacaksın benim tavuğu:KK53:

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
Niye öyle dedin herife gız:KK53:
Sen diyet yap o bir taraftan tıkınsın ,iyi demişsin :KK45:
Yine de öyle demeseydin:KK53:
Aferin iyi demişsin :KK45:
Bir tarafımda Hades var galiba :KK45:
Onun cevabı daha iyiydi ama :KK66: kadayıfı boşver, taş ye mi diyorsun şimdi dedi:ukala::ukala:

Vuuuuu sana yine uyku yok desene :skandal:
Bir sürü tarif gelmiş,ne yapacaksın benim tavuğu:KK53:
Gecede uyuyamıyorum.Bu seferde tansiyonum oynuyor:deli:
Ama senin tarif muhteşem birşey olacak:KK53:1. belli 2. kim olacak:halay:

Gecede uyuyamıyorum.Bu seferde tansiyonum oynuyor:deli:
Ama senin tarif muhteşem birşey olacak:KK53:1. belli 2. kim olacak:halay:
Aynen ben de uykusuz kaldığımda çok halsiz oluyorum ,tansiyonum düşüyor ,hele akşam hemen uykum geliyor.
Ben kararı değiştirip tavuk köftesi yapacaktım ,sunumu da kafaya koymuştum , Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil yapmış :skandal: hırsız portakal :pönceki düşündüğüm tam içime sinmemişti:olamaz:

Aynen ben de uykusuz kaldığımda çok halsiz oluyorum ,tansiyonum düşüyor ,hele akşam hemen uykum geliyor.
Ben kararı değiştirip tavuk köftesi yapacaktım ,sunumu da kafaya koymuştum , Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil yapmış :skandal: hırsız portakal :pönceki düşündüğüm tam içime sinmemişti:olamaz:
Sen ciddi misin? :eek:

Heee:KK53:Ama ben yarışmaya katılana kadar çoğu zaman fikir değiştiririm.Kimbilir ondan da vazgeçip neye karar verecektim :KK53:
Ya ben de yapayım yapayım dedim kaldı öyle. Sonra baktım yapan yok yaptım kızıma bugün. Ekledim tarifi de . Ama sorun değil yani kabul oluyorsa iki tarif yap bence köfteyi. Ben şeetmem yani bilirsin beni :KK24:

Ya ben de yapayım yapayım dedim kaldı öyle. Sonra baktım yapan yok yaptım kızıma bugün. Ekledim tarifi de . Ama sorun değil yani kabul oluyorsa iki tarif yap bence köfteyi. Ben şeetmem yani bilirsin beni :KK24:
İyi yapmışsın canım ,yarışmada görmeyi özlemiştik seni.:KK200:
Yapana tarif ,tembellik edene bahane çok:KK45:

Benim tek fark gece uykum gelmiyor:deli:
Ne yapalım önce o söyledi ve yaptı:KK53:Sen bana gösterdiğin tarifi yap :KK45:

Yok canım o bahane arıyor.Yoksa yapacağından değil:KK53:

Benim tek fark gece uykum gelmiyor:deli:
Ne yapalım önce o söyledi ve yaptı:KK53:Sen bana gösterdiğin tarifi yap :KK45:
Keşke benim de uykum gelmese:deli:
Ne demişler yapmayanın tarifini yaparlar :bicak:
Yapayım di mi ıh hıh hıh ,amaaaan kim uğraşacak ,nasıl olsa katılan çok olmuş:KK45:

Yok canım o bahane arıyor.Yoksa yapacağından değil:KK53:
Nasıl da tanımış beni:KK53:

Keşke benim de uykum gelmese:deli:
Ne demişler yapmayanın tarifini yaparlar :bicak:
Yapayım di mi ıh hıh hıh ,amaaaan kim uğraşacak ,nasıl olsa katılan çok olmuş:KK45:

Nasıl da tanımış beni:KK53:
Aynen yapmayanın tarifini kaparlar:KK45:
Tanımaz mıyım:KK60:

Back