• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Sonra bu kadar kilo nerden geldi dimi:spor:
Mutfağa koşup hıncını peynir ekmekten çıkartmıyorsundur umarım :KK70:
Yoksa yeşilçayını yudumlayıp, ufka doğru mu bakıyorsun :confused:
Ahhahaha bi elimde peynir ekmek bi elimde çikolata hunharca yiyorum :KK53:
Üstüne de yeşil çay, misss :confused:
Bende sarma içi hazırlayarak çıkarıyorum hıncımı:bicak:
Bu arada fena halde acıktım, insan yemek yemeye üşenir mi? Ben üşeniyorum bu aralar:deli:

Bende sarma içi hazırlayarak çıkarıyorum hıncımı:bicak:
Bu arada fena halde acıktım, insan yemek yemeye üşenir mi? Ben üşeniyorum bu aralar:deli:
Sarma çok nankör bir yemek değil mi, sarmasıydı içiydi gıdı gıdısı hiç bitmiyor ama 5 dakika da tükeniyor :işsiz:
Bende bugün kendimi vişnelerin efendisi olarak ilan ettim, kendileri tişörtümde eşsiz bir çalışma yaptı :KK53:
Reçeliydi, kompostosuydu günü bitirdik :süslü:
Yemek güzelse ben yerim üşenme hemşehrim :KK60:

Sarma çok nankör bir yemek değil mi, sarmasıydı içiydi gıdı gıdısı hiç bitmiyor ama 5 dakika da tükeniyor :işsiz:
Bende bugün kendimi vişnelerin efendisi olarak ilan ettim, kendileri tişörtümde eşsiz bir çalışma yaptı :KK53:
Reçeliydi, kompostosuydu günü bitirdik :süslü:
Yemek güzelse ben yerim üşenme hemşehrim :KK60:
Ohhh, sefanız olsun. Ağız tadıyla tüketin inşallah hemşehrim.:KK60:
Ben sarmanın içini hazırlayana kadar üşenirim, gerisi kolay gelir. Misafirim gelmeyecekse de az yaparım, kendime göre yani :21:

Ohhh, sefanız olsun. Ağız tadıyla tüketin inşallah hemşehrim.:KK60:
Ben sarmanın içini hazırlayana kadar üşenirim, gerisi kolay gelir. Misafirim gelmeyecekse de az yaparım, kendime göre yani :21:
Saolasın canım benim inşallah :KK200:
Bizde sarma yaptık mı pestilimiz çıkana kadar sararız uzun süre uğraşmamak için 2 ay önce sarmıştık annemle ara ara tüketiyoruz. Kış için tekrar başına oturacağız bakalım iyi oluyor böylesi :kk77:

İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş, üyelerden birinin rütbesinde adım adım hedefe yazıyormuş, adım adım künefe diye okudum :KK70:iflah olmaz bir tatlı bağımlısıyım:silah:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Hoşgeldin ablam:KK19:

İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş, üyelerden birinin rütbesinde adım adım hedefe yazıyormuş, adım adım künefe diye okudum :KK70:iflah olmaz bir tatlı bağımlısıyım:silah:
Hahahaha ay gece gece kahkaha attım eşim şaşkın şaşkın bakıyor :KK45:

Back