Hadi bakalım hayırlısı ile sağlıkla kucağına alır inşaallah
Sana şimdiden hayırlı yolculuklarHayırdır nişan kimin
İyiyim ablam çok şükür ben de ailemin yanındaydım yeni geldim.Çocuklar kursa falan gidiyor.Onları getir götür uğraşıyorum.
Yok ablam henüz belli değilAma bu yılda pek ümitli değilim.Bizi göndermiyorlar.Arkadaşlarım toplu dualar okuyorlarDiyorum yeter bırakın gideyim sizin yüzünüzden gidemiyorum
İnşallah nevoşcum sağol,kızçemde bunaldı artık sığmıyor garibim dönemiyor srtık diyor..
Arturun kuzeninin kızı nişanlanıyorda ona gideceğiz maaile
Desene bu gidişle artık oradan emekli olacaksınız hayırlısı olsun bee artıkınn
İnşallah nevoşcum sağol,kızçemde bunaldı artık sığmıyor garibim dönemiyor srtık diyor..
Arturun kuzeninin kızı nişanlanıyorda ona gideceğiz maaile
Desene bu gidişle artık oradan emekli olacaksınız hayırlısı olsun bee artıkınn
Aynen ablam son günler bayağı sıkıntılı oluyor.Allah yardımcısı olsun
Hayırlı olsun ablacım
Aslında çocuklar küçük olmasa 3 yıl var emekliliğineAma daha 10 yıl çalışacağı için gidelim diyoruzAblam bu şehir biraz karışık ve eleman yok o yüzden yollamak istemiyorlar.Ama yeter 9 yıl bitti
Aynen ablam son günler bayağı sıkıntılı oluyor.Allah yardımcısı olsun
Hayırlı olsun ablacım
Aslında çocuklar küçük olmasa 3 yıl var emekliliğineAma daha 10 yıl çalışacağı için gidelim diyoruzAblam bu şehir biraz karışık ve eleman yok o yüzden yollamak istemiyorlar.Ama yeter 9 yıl bitti
Amin inşallah
Gerçi bişi kalmamış emekliliğinede olsun erkek dediğin çalışacak anacım yok öyle evde oturmak filan..
Personel sıkıntısı var demekki,olsaydı kesin tayini çıkardı..
Amin inşallah
Gerçi bişi kalmamış emekliliğinede olsun erkek dediğin çalışacak anacım yok öyle evde oturmak filan..
Personel sıkıntısı var demekki,olsaydı kesin tayini çıkardı..
Aynen ablam benimki çok enerjik evde oturamaz
Evet ablam sıkıntılı bir türlü olmuyorTabi yinede nasip herşeyde bir hayır vardır.Bizde buraya alıştık zaten .Ama ailelerimiz orda olunca istiyoruz.Belki gidince iyi olmayacakta ama denmek istiyoruz.