Allah kolaylik versin canımSelamlar :)
Bugün pistte bende varım inşallah
Bir yandan örgü diğer yandan ütü öteki yanda yarışma haydi bismillah
Canim haber veririm yazin pek tavuk yapmiyorum ama deneyecegim
Ben senin yerinde olsam, yapmazdım.Selamlar :)
Bugün pistte bende varım inşallah
Bir yandan örgü diğer yandan ütü öteki yanda yarışma haydi bismillah
Tamam canım bekliyorum.Sensiz olmazCanim haber veririm yazin pek tavuk yapmiyorum ama deneyecegim
Tarifimden emin değilim netleşsin katılacağım inşaallah.Olmadı tüm tavuk kızartırım
Yok benim eşim bu işin uzmanıdır.Eline su dökememBiz yine de erkeklere bırakalım mangal yakma işini.Ama çok güzel laf söyleyelim tam pişmemiş,iyi pişir,biraz daha kızarsın ,yakma falan
Aslında bizde onlara kusur bulmalıyız.Her şeye mâna arayan bir eşin mi var, deynebim?
Nevreste nin de neden mangalı eşine bıraktığını, şimdi daha iyi anlamış oldum.
O çok hevesli sık sık katılıyorHiç bana böyle demiyorsun
Benimki de uzmandır.Yok benim eşim bu işin uzmanıdır.Eline su dökemem
Üstüme sonradan kalması daha kötü benim için.Aslında bizde onlara kusur bulmalıyız.Ama üstüme kalır diye korkuyorum
Diyısıııınnnn
Ben mangal yakıldığı zaman sadece közlenmiş sebzeleri soyup salata yaparım başka türlü kimse benim yerimden oynatamazBenimki de uzmandır.
“Yasmin onu getir, hanım bunu getir, şunu tutsana, bunu yellesene, sen yanımda dur.”
Böyle geliştiği için olaylar, hiç sinir krizine giremem.
Sen elini kolunu herşeyini kaptırmışsınÜstüme sonradan kalması daha kötü benim için.
Hadi akşam tarifini görmeyi bekliyorum. 5 aydır ”tavıkta tavık”dedin.Diyısıııınnnn
Rakip lazım ona yapmalıyım
Ama iddialı geliyor.Haberiniz olsunHadi akşam tarifini görmeyi bekliyorum. 5 aydır ”tavıkta tavık”dedin.
Neden pikniğe gitmiyorum sanıyorsunSen elini kolunu herşeyini kaptırmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?