- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Aynen ablam benimki çok enerjik evde oturamaz
Evet ablam sıkıntılı bir türlü olmuyorTabi yinede nasip herşeyde bir hayır vardır.Bizde buraya alıştık zaten .Ama ailelerimiz orda olunca istiyoruz.Belki gidince iyi olmayacakta ama denmek istiyoruz.
Yok ablam Allah korusunHayırlısı olsun yinede bir bakmışsınız buraya gelmişsiniz olurmu acaba..
Genede uzak olmak sağlık açısından daha daha iyi be nevoşumm
Yok ablam Allah korusunBizim tercihimiz tek
Oda doğru ama gidip gelmeler bizi yoruyor
Ablam orası bizim için şarktan kötü oluyor.Burada cidden zor artık,herkesler kaçma derdine düşüyor başka illere gitme planları bile var..
Gene yakın değilmi arası..
Ablam orası bizim için şarktan kötü oluyor.
Ablam 4 saat ama okul olduğu için sadece yaz ve şubat tatiline gidebiliyoruz
Aynen ablam bizim sürgün yerimiz:)Aynen eskiden şark dedinmi doğu olurdu,şimdi istanbul oldu resmen ..
Olsun ya gönüller birolsun yeterki.
Aynen ablam bizim sürgün yerimiz:)
Orası öyle ablam:)Ama çok arada kalıyorum.Orada kalsam fazla olunca ben rahat edemiyorum.Bırakıp gelince ailem üzülüyorÇocuklar büyüdü.Orda kalınca yazı boş geçiriyorlar.Burda daha etkin oluyoruz.
Hayırlısı ablam ne diyelim:)Biliyormusun işte bunun hiç ortası yok,az kalsan özlem oluyor çok kalsan sıkıntı oluyor..
Bilemedim şimdi
Hayırlısı ablam ne diyelim:)
Ne örüyorsun bir ara onlarıda görelimSelamlar :)
Bugün pistte bende varım inşallah
Bir yandan örgü diğer yandan ütü öteki yanda yarışma haydi bismillah
Örgü oyuncak örüyorumNe örüyorsun bir ara onlarıda görelim
Çok güzel canım emeğine sağlıkÖrgü oyuncak örüyorum
Çok şekerler, keşke benim elimden de böyle marifetler gelseÖrgü oyuncak örüyorum
Bunları oğluma yaptım sipariş olursa yaparım hiç satmadım :) teşekkür ederim ablacımÇok güzel canım emeğine sağlıkSipariş üzerinemi yapıyorsun yoksa hobi mi
Teşekkür ederimm :)Çok şekerler, keşke benim elimden de böyle marifetler gelse
Emeğine sağlık canımBunları oğluma yaptım sipariş olursa yaparım hiç satmadım :) teşekkür ederim ablacım
Benimkilerde acemi zaten geliştirmem lazım daha çok örerek abla ama eminim seninkiler çok güzeldir mütevaziliğinden acemi diyorsundurEmeğine sağlık canımBende acemi olarak 6 tane yaptım 4 tanesi benim çocuklara 2 si yeğenlerime
Aynen canım ben kafama göre modelsiz başladım.Yani sayısız falan:)Her seferinde daha güzel oldu.Ama benim allerjim var.Onu her yaptığımda burun akıntısı ve nefes darlığı yaşıyorum.İplerin tüyleri boğazıma kaçıyor gibi:)Oysa patik ipi ile ördüm :)Benimkilerde acemi zaten geliştirmem lazım daha çok örerek abla ama eminim seninkiler çok güzeldir mütevaziliğinden acemi diyorsundur
Örmesi çok keyifli terapi gibi iyi hissettiriyor ve yedirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?