En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .

Hayırlısı olsun yinede bir bakmışsınız buraya gelmişsiniz olurmu acaba..
Genede uzak olmak sağlık açısından daha daha iyi be nevoşumm

Hayırlısı olsun yinede bir bakmışsınız buraya gelmişsiniz olurmu acaba..
Genede uzak olmak sağlık açısından daha daha iyi be nevoşumm
Yok ablam Allah korusunBizim tercihimiz tek
Oda doğru ama gidip gelmeler bizi yoruyor

Yok ablam Allah korusunBizim tercihimiz tek
Oda doğru ama gidip gelmeler bizi yoruyor

Burada cidden zor artık,herkesler kaçma derdine düşüyor başka illere gitme planları bile var..
Gene yakın değilmi arası..

Burada cidden zor artık,herkesler kaçma derdine düşüyor başka illere gitme planları bile var..
Gene yakın değilmi arası..
Ablam orası bizim için şarktan kötü oluyor.
Ablam 4 saat ama okul olduğu için sadece yaz ve şubat tatiline gidebiliyoruz

Ablam orası bizim için şarktan kötü oluyor.
Ablam 4 saat ama okul olduğu için sadece yaz ve şubat tatiline gidebiliyoruz

Aynen eskiden şark dedinmi doğu olurdu,şimdi istanbul oldu resmen ..
Olsun ya gönüller birolsun yeterki.

Aynen eskiden şark dedinmi doğu olurdu,şimdi istanbul oldu resmen ..
Olsun ya gönüller birolsun yeterki.
Aynen ablam bizim sürgün yerimiz:)
Orası öyle ablam:)Ama çok arada kalıyorum.Orada kalsam fazla olunca ben rahat edemiyorum.Bırakıp gelince ailem üzülüyorÇocuklar büyüdü.Orda kalınca yazı boş geçiriyorlar.Burda daha etkin oluyoruz.

Biliyormusun işte bunun hiç ortası yok,az kalsan özlem oluyor çok kalsan sıkıntı oluyor..
Bilemedim şimdi

Bunları oğluma yaptım sipariş olursa yaparım hiç satmadım :) teşekkür ederim ablacım
Emeğine sağlık canımBende acemi olarak 6 tane yaptım4 tanesi benim çocuklara 2 si yeğenlerime

Emeğine sağlık canımBende acemi olarak 6 tane yaptım4 tanesi benim çocuklara 2 si yeğenlerime
Benimkilerde acemi zaten geliştirmem lazım daha çok örerek abla ama eminim seninkiler çok güzeldir mütevaziliğinden acemi diyorsundur
Örmesi çok keyifli terapi gibi iyi hissettiriyor ve yedirmiyor

Benimkilerde acemi zaten geliştirmem lazım daha çok örerek abla ama eminim seninkiler çok güzeldir mütevaziliğinden acemi diyorsundur
Örmesi çok keyifli terapi gibi iyi hissettiriyor ve yedirmiyor
Aynen canım ben kafama göre modelsiz başladım.Yani sayısız falan:)Her seferinde daha güzel oldu.Ama benim allerjim var.Onu her yaptığımda burun akıntısı ve nefes darlığı yaşıyorum.İplerin tüyleri boğazıma kaçıyor gibi:)Oysa patik ipi ile ördüm :)
Sahiden keyifli ama sık öremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…