• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Aynen ablam benimki çok enerjik evde oturamaz:KK45:
Evet ablam sıkıntılı bir türlü olmuyor:KK45:Tabi yinede nasip herşeyde bir hayır vardır.Bizde buraya alıştık zaten .Ama ailelerimiz orda olunca istiyoruz.Belki gidince iyi olmayacakta ama denmek istiyoruz.:KK53:

Hayırlısı olsun yinede bir bakmışsınız buraya gelmişsiniz olurmu acaba..
Genede uzak olmak sağlık açısından daha daha iyi be nevoşumm :KK53:

Hayırlısı olsun yinede bir bakmışsınız buraya gelmişsiniz olurmu acaba..
Genede uzak olmak sağlık açısından daha daha iyi be nevoşumm :KK53:
Yok ablam Allah korusun:skandal:Bizim tercihimiz tek:KK45:
Oda doğru ama gidip gelmeler bizi yoruyor:kahve:

Yok ablam Allah korusun:skandal:Bizim tercihimiz tek:KK45:
Oda doğru ama gidip gelmeler bizi yoruyor:kahve:

Burada cidden zor artık,herkesler kaçma derdine düşüyor başka illere gitme planları bile var..
Gene yakın değilmi arası..

Burada cidden zor artık,herkesler kaçma derdine düşüyor başka illere gitme planları bile var..
Gene yakın değilmi arası..
Ablam orası bizim için şarktan kötü oluyor.
Ablam 4 saat ama okul olduğu için sadece yaz ve şubat tatiline gidebiliyoruz;)

Ablam orası bizim için şarktan kötü oluyor.
Ablam 4 saat ama okul olduğu için sadece yaz ve şubat tatiline gidebiliyoruz:KK66:

Aynen eskiden şark dedinmi doğu olurdu,şimdi istanbul oldu resmen ..
Olsun ya gönüller birolsun yeterki.

Aynen eskiden şark dedinmi doğu olurdu,şimdi istanbul oldu resmen ..
Olsun ya gönüller birolsun yeterki.
Aynen ablam bizim sürgün yerimiz:)
Orası öyle ablam:)Ama çok arada kalıyorum.Orada kalsam fazla olunca ben rahat edemiyorum.Bırakıp gelince ailem üzülüyor:olamaz:Çocuklar büyüdü.Orda kalınca yazı boş geçiriyorlar.Burda daha etkin oluyoruz.

Aynen ablam bizim sürgün yerimiz:)
Orası öyle ablam:)Ama çok arada kalıyorum.Orada kalsam fazla olunca ben rahat edemiyorum.Bırakıp gelince ailem üzülüyor:olamaz:Çocuklar büyüdü.Orda kalınca yazı boş geçiriyorlar.Burda daha etkin oluyoruz.

Biliyormusun işte bunun hiç ortası yok,az kalsan özlem oluyor çok kalsan sıkıntı oluyor..
Bilemedim şimdi :olamaz:

Eklentiler

• IMG_20180625_214942_203.jpg
    IMG_20180625_214942_203.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20180621_162620_842.jpg
    IMG_20180621_162620_842.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 26
Bunları oğluma yaptım sipariş olursa yaparım hiç satmadım :) teşekkür ederim ablacım :KK15:
Emeğine sağlık canım:KK15:Bende acemi olarak 6 tane yaptım:KK45:4 tanesi benim çocuklara 2 si yeğenlerime:KK45:

Emeğine sağlık canım:KK15:Bende acemi olarak 6 tane yaptım:KK45:4 tanesi benim çocuklara 2 si yeğenlerime:KK45:
Benimkilerde acemi zaten geliştirmem lazım daha çok örerek abla ama eminim seninkiler çok güzeldir mütevaziliğinden acemi diyorsundur ;)
Örmesi çok keyifli terapi gibi iyi hissettiriyor ve yedirmiyor :D

Benimkilerde acemi zaten geliştirmem lazım daha çok örerek abla ama eminim seninkiler çok güzeldir mütevaziliğinden acemi diyorsundur :KK66:
Örmesi çok keyifli terapi gibi iyi hissettiriyor ve yedirmiyor :KK70:
Aynen canım ben kafama göre modelsiz başladım.Yani sayısız falan:)Her seferinde daha güzel oldu.Ama benim allerjim var.Onu her yaptığımda burun akıntısı ve nefes darlığı yaşıyorum.İplerin tüyleri boğazıma kaçıyor gibi:)Oysa patik ipi ile ördüm :)
Sahiden keyifli ama sık öremiyorum:KK43:

Back