• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin canım:KK19:
Hoşbuldum canım nasılsınn
8f56rbrzfe8-gif.1318265

Hayırlı haberlerle inşallah hemşerimmm :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Çok teşekkürler hemşerim sağol,:KK200::KK15:

Hadi bakalım hayırlısı ile sağlıkla kucağına alır inşaallah:nazar:
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar:KK60:Hayırdır nişan kimin:KK45:
İyiyim ablam çok şükür ben de ailemin yanındaydım yeni geldim.Çocuklar kursa falan gidiyor.Onları getir götür uğraşıyorum.
Yok ablam henüz belli değilEn Büyük TÜRKİYEAma bu yılda pek ümitli değilim.Bizi göndermiyorlar.Arkadaşlarım toplu dualar okuyorlar:KK70:Diyorum yeter bırakın gideyim sizin yüzünüzden gidemiyorum:KK70:

İnşallah nevoşcum sağol,kızçemde bunaldı artık sığmıyor garibim dönemiyor srtık diyor..
Arturun kuzeninin kızı nişanlanıyorda ona gideceğiz maaile :KK4::rolleyes:
Desene bu gidişle artık oradan emekli olacaksınız :KK70::KK70: hayırlısı olsun bee artıkınn

Çok teşekkürler hemşerim sağol,:KK200::KK15:

İnşallah nevoşcum sağol,kızçemde bunaldı artık sığmıyor garibim dönemiyor srtık diyor..
Arturun kuzeninin kızı nişanlanıyorda ona gideceğiz maaile :KK4::rolleyes:
Desene bu gidişle artık oradan emekli olacaksınız :KK70::KK70: hayırlısı olsun bee artıkınn
Aynen ablam son günler bayağı sıkıntılı oluyor.Allah yardımcısı olsun:dua:
Hayırlı olsun ablacım:KK200:
Aslında çocuklar küçük olmasa 3 yıl var emekliliğine:KK45:Ama daha 10 yıl çalışacağı için gidelim diyoruz:KK53:Ablam bu şehir biraz karışık ve eleman yok o yüzden yollamak istemiyorlar.Ama yeter 9 yıl bitti:KK53:

Aynen ablam son günler bayağı sıkıntılı oluyor.Allah yardımcısı olsun:dua:
Hayırlı olsun ablacım:KK200:
Aslında çocuklar küçük olmasa 3 yıl var emekliliğine:KK45:Ama daha 10 yıl çalışacağı için gidelim diyoruz:KK53:Ablam bu şehir biraz karışık ve eleman yok o yüzden yollamak istemiyorlar.Ama yeter 9 yıl bitti:KK53:

Amin inşallah :dua:
Gerçi bişi kalmamış emekliliğinede olsun erkek dediğin çalışacak anacım yok öyle evde oturmak filan..:KK53:
Personel sıkıntısı var demekki,olsaydı kesin tayini çıkardı..

Amin inşallah :dua:
Gerçi bişi kalmamış emekliliğinede olsun erkek dediğin çalışacak anacım yok öyle evde oturmak filan..:KK53:
Personel sıkıntısı var demekki,olsaydı kesin tayini çıkardı..
Aynen ablam benimki çok enerjik evde oturamaz:KK45:
Evet ablam sıkıntılı bir türlü olmuyor:KK45:Tabi yinede nasip herşeyde bir hayır vardır.Bizde buraya alıştık zaten .Ama ailelerimiz orda olunca istiyoruz.Belki gidince iyi olmayacakta ama denmek istiyoruz.:KK53:

Back