- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canım bu tempoya kilo falan kalmaz merak etmeKızlar bitikim bunlar bana yemek de yedirmiyor takıma menü verip yatıcam.
yarın yine erik dalı gevrektir
Heppiciğinize hayırlı geceler
İhihihiihihVee yemedin dimi
Ben teşekkür ederim efem, ellerinize sağlık. Bu hafta deniycem nevoş foto atarımTarifime oy verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
@Minel_ask
@evTik
@kevsersoylu
@raava
@julide123
@ukyo
@eliflider
@bombshell
@Sailor Saturn
@darkmore
@izguben
@FusRam
@ysmozgn
@dipsiz kuyu
@-Piraye
@Deniz_us Khaleesi
@kolera88
@Archpa
@Denas14__
@nese-li_hilos
@Foreverlife
@ervanazlim
@She-
@Smile Forever
@KutupSumrusu
@Madammor
@Defrent
Elalis
@Toprak111
@siyahbeyazmavi
@VeNi
@leylmira
@HemDeliHemAsik
@Dolaptakipalto
@Nnuurrr
@Esseteacher
@Sepesese
retro_hippo
@Beliz kaya
@Lost World
@919191
Vee içmedin o böcekli kolaları dimi??İhihihiihih
Gozozdo vordo kolo do vordo
Nevreste ben artık _Bayankus_ ile konuşmıcam onun için benim yerime sen söyler misin?? Birinciliğini tebrik etmiştim yaa.. hah işte onu geri alıyorum.. ne demek yiyip yiyip kilo almamak
Gıcık babam aferdesinNevreste ben artık _Bayankus_ ile konuşmıcam onun için benim yerime sen söyler misin?? Birinciliğini tebrik etmiştim yaa.. hah işte onu geri alıyorum.. ne demek yiyip yiyip kilo almamak
Hayırlı geceler canımKızlar bitikim bunlar bana yemek de yedirmiyor takıma menü verip yatıcam.
yarın yine erik dalı gevrektir
Heppiciğinize hayırlı geceler
Tamam canım bekliyorumBen teşekkür ederim efem, ellerinize sağlık. Bu hafta deniycem nevoş foto atarım
Geliyorum hesap vermeyeVee içmedin o böcekli kolaları dimi??
Afermem... düzgün yaz bariGıcık babam aferdesin
Gerçi yaşın tutmaz repliği hatırlamazsın ama
Görmezden gelelimNevreste ben artık _Bayankus_ ile konuşmıcam onun için benim yerime sen söyler misin?? Birinciliğini tebrik etmiştim yaa.. hah işte onu geri alıyorum.. ne demek yiyip yiyip kilo almamak
Ahahhaha yazamamışımAfermem... düzgün yaz bari
Bizimkilere yaşım tutuyo.. çocuktum ama ben unutmam kolay kolay :))
Ben anladım merak etmeTelden yazarsam böyle karışık olur işte mesaj
Emret komutanımBir dursanız artık yahu, okumayı bitiremiyorum.
Hayırlı gecelerHepinize iyi geceler bu gece rahat uyuyabilirim artıkk sizi seviyorumm