- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
İnş madalya vermeyi unutur kazenHepinize iyi geceler bu gece rahat uyuyabilirim artıkk sizi seviyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş madalya vermeyi unutur kazenHepinize iyi geceler bu gece rahat uyuyabilirim artıkk sizi seviyorumm
Hoşgeldin canım 1.liğimi kutluyordukBir dursanız artık yahu, okumayı bitiremiyorum.
Tarifime oy verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
@Minel_ask
@evTik
@kevsersoylu
@raava
@julide123
@ukyo
@eliflider
@bombshell
@Sailor Saturn
@darkmore
@izguben
@FusRam
@ysmozgn
@dipsiz kuyu
@-Piraye
@Deniz_us Khaleesi
@kolera88
@Archpa
@Denas14__
@nese-li_hilos
@Foreverlife
@ervanazlim
@She-
@Smile Forever
@KutupSumrusu
__Eva_
@Defrent
@Elalis
@Toprak111
@siyahbeyazmavi
@VeNi
@leylmira
@HemDeliHemAsik
@Dolaptakipalto
@Nnuurrr
@Esseteacher
@Sepesese
retro_hippo
@Beliz kaya
@Lost World
@919191
hippo bu sefer oy veremedim elimde olmayan sebeplerden oy verme zamanını kaçırdım.Mune abla neden oy vermedin.. bak çok çekişmeli 3 oy var arada
Teşekkür ederimRica ederim
Ellerine sağlık canimm❤
Hmmmmm çok sıkıştırıcı bir soruAblam yetişseydin hangi tarife verirdin
Hadi bekliyoruz.Şöyle göz ucuyla bakıp gelHmmmmm çok sıkıştırıcı bir soru
Tariflere bakayım, damak zevkime uygun olup oy verirdim dediğim tarifi yazarım şimdi
Bak abla, bana oy vermedin yine kazanamadım.Hmmmmm çok sıkıştırıcı bir soru
Tariflere bakayım, damak zevkime uygun olup oy verirdim dediğim tarifi yazarım şimdi
Devam edebilir miyizBittiiiiiii
Demek 49,5-50 kilosun sana tebrik mebrik yuk.Hoşgeldin canım 1.liğimi kutluyorduk
Hepimizin birden içi kaynadıDemek 49,5-50 kilosun sana tebrik mebrik yuk.
Tabiki, zor bitirdim yahu. İnsan bir düşünür, bu kadın kınaya gitti, pistten inmedi, kafası davul gibi oldu, okuyamaz.Devam edebilir miyiz
Ohhhh ne güzel bizim burada canımız sıkılsın,hanımefendi tüm kurtlarını dökmüş.Sonra gelmiş bize trip yapıyor.Tabiki, zor bitirdim yahu. İnsan bir düşünür, bu kadın kınaya gitti, pistten inmedi, kafası davul gibi oldu, okuyamaz.
Bizim simitler hep mantıdan diyorsunEkmaenennn ile yediğimizdenMantı ye bol bol _Bayankus_ , ekmaaaanen ye mantıyı ekmaaaanen
Allahtan düğün haftaya anca kendime gelirimOhhhh ne güzel bizim burada canımız sıkılsın,hanımefendi tüm kurtlarını dökmüş.Sonra gelmiş bize trip yapıyor.
Ben ekmekle yemem, yine de şişkoyumBizim simitler hep mantıdan diyorsunEkmaenennn ile yediğimizden
Demek kurtlar dökülmeye devam edilecekAllahtan düğün haftaya anca kendime gelirim