Ben uzun süredir mantı yemedimBen ekmekle yemem, yine de şişkoyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uzun süredir mantı yemedimBen ekmekle yemem, yine de şişkoyum
Ben de gideceğimBen geldim yine herkes kaçtı
Edilmezse hatırım kalır kiDemek kurtlar dökülmeye devam edilecek
Ramazan’da hıngel yaptım ama ona sıra gelmedi, hiçte kalmadı bir daha da yapmadımBen uzun süredir mantı yemedim
Ablam fark çok az olduğu için süre dolar dolmaz kapattımTeşekkür ederizyasminsay kurban olsun ablan, kafam bir dünyaydı, buz eder nasıl kaçtı oylama anlamadım yeminle
Ta taaaaaaaam açıklıyorum, tüm tarifleri beğendim hepinizin eline koluna sağlık, başarılı bir yarışma çıkarmışsınız yine, sanırım _Bayankus_ 1. olmuş tebrik ederim, oy kullansaydım tuce_tuce 'nin tarifine oy verirdim, tariflerdeki soğan salataları da ağzımı sulandırdı çünkü soğan salatasını çok seviyorum ama tuce_tuce'nin tarifindeki sarımsaklı yoğurtlu patlıcan gel bana gel bana diyordu
Ben biraz dikkat edeyim diyorum ama aklıma tarifler gelince duramıyorumRamazan’da hıngel yaptım ama ona sıra gelmedi, hiçte kalmadı bir daha da yapmadım
Bende ona verdim zaten oyumuyasminsay kurban olsun ablan, kafam bir dünyaydı, bu sefer nasıl kaçtı oylama anlamadım yeminle
Ta taaaaaaaam açıklıyorum, tüm tarifleri beğendim hepinizin eline koluna sağlık, başarılı bir yarışma çıkarmışsınız yine, sanırım _Bayankus_ 1. olmuş tebrik ederim, oy kullansaydım tuce_tuce 'nin tarifine oy verirdim, tariflerdeki soğan salataları da ağzımı sulandırdı çünkü soğan salatasını çok seviyorum ama tuce_tuce'nin tarifindeki sarımsaklı yoğurtlu patlıcan gel bana gel bana diyordu
İyi yaptın gülüm, kurallar neyse uygulanmalı, rica ederim efendim ne demekAblam fark çok az olduğu için süre dolar dolmaz kapattımTeşekkür ederiz
Aboooo damak zevkimiz aynı mı yoksaBende ona verdim zaten oyumu
Kapatalım ışıkları, kategori bitti nasılsaBen de gideceğim
Yeni kategorimiz açılana kadar buradan devam edelimKapatalım ışıkları, kategori bitti nasılsa
Artık teşekkür konuşmalarında sıra
Aboooo damak zevkimiz aynı mı yoksa
Ramazan sofralarında baklava yapıp yolladım sana, geri geldi. Şerbetlileri bırakmışsın.
Kimse duymadı aramızda.