• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
_Bayankus_ _Bayankus_ canım tebrik ediyorum:sampiyon::sampiyon::nazar::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Hayırlı olsun:KK36::KK9::KK9::KK200:
Elalis Elalis seni de tebrik ediyorum.:sampiyon::nazar::KK200:Çok dişli bir rakipsin:KK9::KK9::KK9:
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum:KK36:.Emeğinize,yüreğinize sağlık:KK200::nazar:
Çok teşekkür ederim Nevrestemm . Sen olmasan olmazdı bu 1.lik en büyük teşekkürü sen hakediyorsun. İyi ki varsın kanatsız melek:KK200::KK200::KK200::KK200:

_Bayankus_ _Bayankus_ canım tebrik ediyorum:sampiyon::sampiyon::nazar::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Hayırlı olsun:KK36::KK9::KK9::KK200:
Elalis Elalis seni de tebrik ediyorum.:sampiyon::nazar::KK200:Çok dişli bir rakipsin:KK9::KK9::KK9:
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum:KK36:.Emeğinize,yüreğinize sağlık:KK200::nazar:
Canım nevoşum ben de sana teşekkür ederim :KK200: sen kraliçe arısın, sen olmazsan olmaz :KK19:

:63::olamaz::110::skandal:
Bütün kategorilere katılacaksın ve yarışmaya katılan tüm tarifleri deneyeceksin:KK53::sinirli:
Nerdeyse dünyayı yiyorum desem :KK51:
Kilo vermek isteyenlerin en sevmediği cümleyi kullanıcam durum cidden öyle , yiyorum yiyorum almıyorum metabolizmam hızlı :KK51:

Back