Ben bilmem Kazen bilirSıradaki kategori yarın belli olur mu Nevoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bilmem Kazen bilirSıradaki kategori yarın belli olur mu Nevoş
Çok teşekkür ederim Nevrestemm . Sen olmasan olmazdı bu 1.lik en büyük teşekkürü sen hakediyorsun. İyi ki varsın kanatsız melek_Bayankus_ canım tebrik ediyorumHayırlı olsun
Elalis seni de tebrik ediyorum.Çok dişli bir rakipsin
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Emeğinize,yüreğinize sağlık
Yedin mi, laf aramızda, benden laf çıkmaz söyleHippooo bebeğimmmm düğünde trileçe vardı
Rica ederim canım benimÇok teşekkür ederim Nevrestemm . Sen olmasan olmazdı bu 1.lik en büyük teşekkürü sen hakediyorsun. İyi ki varsın kanatsız melek
Bende katılayım mı 7.takıma sizin verdiğiniz kilolardan biraz almak içinBeni zorla takıma soktular, diyet yemekleri olacak uleeeyyynnnn
Canım nevoşum ben de sana teşekkür ederim sen kraliçe arısın, sen olmazsan olmaz_Bayankus_ canım tebrik ediyorumHayırlı olsun
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Emeğinize,yüreğinize sağlık
Canim tebrik ederim. Hediyen de simdiden hayirli olsun.Ya evet çok zevkliydi aşağıda ziyaretçi çoğaldıkça oylara baktım
Canım benim çok teşekkür ederimCanım nevoşum ben de sana teşekkür ederim sen kraliçe arısın, sen olmazsan olmaz
Banane banane beni de tebrik et_Bayankus_ canım tebrik ediyorumHayırlı olsun
Kaç kilosunBende katılayım mı 7.takıma sizin verdiğiniz kilolardan biraz almak için
Çokkk teşekkür ederim canım benimCanim tebrik ederim. Hediyen de simdiden hayirli olsun.
49.5 50Kaç kilosun
deynepnaz 'ım bize verdiğin destek için çok teşekkür ederimBanane banane beni de tebrik et
Senden mi laf çıkmazYedin mi, laf aramızda, benden laf çıkmaz söyle
Değil mi değil miideynepnaz 'ım bize verdiğin destek için çok teşekkür ederim
Sen olmasan Kazen'e söyleyeceklerimizi söyleyemeyiz
49.5 50
Nevoş bunu at gruptanBende katılayım mı 7.takıma sizin verdiğiniz kilolardan biraz almak için
Biz şişkolar grubuyuz değil miNevoş bunu at gruptan
Nerdeyse dünyayı yiyorum desem
Bütün kategorilere katılacaksın ve yarışmaya katılan tüm tarifleri deneyeceksin