- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
etiketi unutmuşsundeynepnaz 'ım bize verdiğin destek için çok teşekkür ederim
Sen olmasan Kazen'e söyleyeceklerimizi söyleyemeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
etiketi unutmuşsundeynepnaz 'ım bize verdiğin destek için çok teşekkür ederim
Sen olmasan Kazen'e söyleyeceklerimizi söyleyemeyiz
Belki nevos araya girer bana da proluk duser. 1.ye oy verene de bisiy verirler dedim ama nevos onlar kazandan dusmus dedi. :)) napalim bizim alnimiz ak her seyimiz ortada ahahhaKız cano aşağıda bi sen gözüküyosun gariban gariban
Şu yarışmaya katılda bi pro ol bari
AhahhahahahaNevoş bunu at gruptan
Git gözümüz görmesin seniNerdeyse dünyayı yiyorum desem
Kilo vermek isteyenlerin en sevmediği cümleyi kullanıcam durum cidden öyle , yiyorum yiyorum almıyorum metabolizmam hızlı
Hadsizz madalyasını vermeyin de görsünBiz şişkolar grubuyuz değil mi
Aslında zayıf olmasa profil resmi takı, üyesi bayankuş, önce kilo aldıralım sonra takımama çok uygun 7.takımın sembolü baykuş
Bütün kategorilere katılacaksın ve yarışmaya katılan tüm tarifleri deneyeceksin
Boyda 160 olunca safinaz gibii olmuyorum AllahtanGit gözümüz görmesin seni
Ayyyy ne güzel ya
Keşke bunu önce söyleseydiHadsizz madalyasını vermeyin de görsün
Yass yass biz de bi zamanlar oyleydik tatlim :))Nerdeyse dünyayı yiyorum desem
Kilo vermek isteyenlerin en sevmediği cümleyi kullanıcam durum cidden öyle , yiyorum yiyorum almıyorum metabolizmam hızlı
Güzel fikirAslında zayıf olmasa profil resmi takı, üyesi bayankuş, önce kilo aldıralım sonra takımama çok uygun 7.takımın sembolü baykuş
Boyuna göre fena olmazBoyda 160 olunca safinaz gibii olmuyorum Allahtan
Armut piş ağzıma düş olmaz öyleBelki nevos araya girer bana da proluk duser. 1.ye oy verene de bisiy verirler dedim ama nevos onlar kazandan dusmus dedi. :)) napalim bizim alnimiz ak her seyimiz ortada ahahha
Ayy evet hiç dikkat etmemiştim tam sizim takıma uygunum benide alın aranıza sizi biraz sinir edeyimAslında zayıf olmasa profil resmi takı, üyesi bayankuş, önce kilo aldıralım sonra takımama çok uygun 7.takımın sembolü baykuş
Patron bana oy verdi madalyamı mı vermiycek hıhhHadsizz madalyasını vermeyin de görsün
Olur mu ne kadar emek veriyorum inkar etme :)) he ya makyajli dediler ya Allah emi:)))Armut piş ağzıma düş olmaz öyle
Bak biz tavuğa makyaj yaptık gene olmadı. Ben o tavuğa rimeli sürerken neler çektim biliyomusun
Telden yazarsam böyle karışık olur işte mesajAslında zayıf olmasa profil resmi takı, üyesi bayankuş, önce kilo aldıralım sonra takımama çok uygun 7.takımın sembolü baykuş
Vee yemedin dimiHippooo bebeğimmmm düğünde trileçe vardı