• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Kız cano aşağıda bi sen gözüküyosun gariban gariban :KK45:
Şu yarışmaya katılda bi pro ol bari :KK53:
Belki nevos araya girer bana da proluk duser. 1.ye oy verene de bisiy verirler dedim ama nevos onlar kazandan dusmus dedi. :)) napalim bizim alnimiz ak her seyimiz ortada ahahha :D

Nerdeyse dünyayı yiyorum desem :KK51:
Kilo vermek isteyenlerin en sevmediği cümleyi kullanıcam durum cidden öyle , yiyorum yiyorum almıyorum metabolizmam hızlı :KK51:
Git gözümüz görmesin seni:110:
Ayyyy ne güzel ya:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:63::olamaz::110::skandal:
Bütün kategorilere katılacaksın ve yarışmaya katılan tüm tarifleri deneyeceksin:KK53::sinirli:
Aslında zayıf olmasa profil resmi takı, üyesi bayankuş, önce kilo aldıralım sonra takıma:KK45:ma çok uygun :KK45:7.takımın sembolü baykuş

Nerdeyse dünyayı yiyorum desem :KK51:
Kilo vermek isteyenlerin en sevmediği cümleyi kullanıcam durum cidden öyle , yiyorum yiyorum almıyorum metabolizmam hızlı :KK51:
Yass yass biz de bi zamanlar oyleydik tatlim :))

Belki nevos araya girer bana da proluk duser. 1.ye oy verene de bisiy verirler dedim ama nevos onlar kazandan dusmus dedi. :)) napalim bizim alnimiz ak her seyimiz ortada ahahha :KK70:
Armut piş ağzıma düş olmaz öyle :KK12:
Bak biz tavuğa makyaj yaptık gene olmadı. Ben o tavuğa rimeli sürerken neler çektim biliyomusun :D

Aslında zayıf olmasa profil resmi takı, üyesi bayankuş, önce kilo aldıralım sonra takıma:KK45:ma çok uygun :KK45:7.takımın sembolü baykuş
Ayy evet hiç dikkat etmemiştim tam sizim takıma uygunum benide alın aranıza sizi biraz sinir edeyim:rolleyes:

Armut piş ağzıma düş olmaz öyle :KK12:
Bak biz tavuğa makyaj yaptık gene olmadı. Ben o tavuğa rimeli sürerken neler çektim biliyomusun :KK70:
Olur mu ne kadar emek veriyorum inkar etme :)) he ya makyajli dediler ya Allah emi:)))

Back