• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Bi konu açayım dedim bazı kişiler rezil ettiler. Bir daha assssssllaaaaaaaaa bir derdim olmayacak. :KK42::KK28:Hayır otur yerinde ne işin var da konu açıyorsun. Sayfaya bile giremedim okuyamadım. :KK42:
@Elalis hani kardeş kardeş anlaşmıştık bu 6 oy farkta nesi :sinirli:
Konu neydi, valla bdv de konu açmak cesaret işi:63: sen gel bize sor, biz bize yetersiz. :KK60:

Bi konu açayım dedim bazı kişiler rezil ettiler. Bir daha assssssllaaaaaaaaa bir derdim olmayacak. :KK42::KK28:Hayır otur yerinde ne işin var da konu açıyorsun. Sayfaya bile giremedim okuyamadım. :KK42:
Yaaaa sen neredesin meydanı boş bırakıyorsun:KK4:

tatlım niye şimdiye kadar kullanmadın ki tamponu :dondurma:
ben de denk getirmemeye çalışıyorumm bekarken genelde denk gelirdi sinir olurdum yaa :/
ne diycem o arkadaş da ban yedi mi biliyor musun? değilse kibleyeceğim de?

tatlım niye şimdiye kadar kullanmadın ki tamponu :dondurma:
ben de denk getirmemeye çalışıyorumm bekarken genelde denk gelirdi sinir olurdum yaa :/
ne diycem o arkadaş da ban yedi mi biliyor musun? değilse kibleyeceğim de?
Aynen çok rahatmış kullanamam sanıyordum ama artk vazgeçilmezim :)
Oda banlandı ama ben hakettiğimi düşünmüyorum gelip benim konumda polemik yaratan ve düşüncesiz diyen oydu çünkü.

Back