• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Hoş geldinnn:KK31: gözümüz yollarda kaldı Elalis Elalis hariç:sus:
Bi konu açayım dedim bazı kişiler rezil ettiler. Bir daha assssssllaaaaaaaaa bir derdim olmayacak. :KK42::KK28:Hayır otur yerinde ne işin var da konu açıyorsun. Sayfaya bile giremedim okuyamadım. :KK42:
Elalis Elalis hani kardeş kardeş anlaşmıştık bu 6 oy farkta nesi :sinirli:

Cuel Cuel gel saklanma ,aşağıdasın ,sen de katılsana aramıza:KK45:

Ya katılcam katılamadım bi , sürekli girip girip çıkıyorum. Benim bebelerin pek ekşınlı haftasındayım kafam cümle kurmaya basmıyor yorgunluktan. Yorumları okuyup okuyup çıkıyom iyi geliyo.

Bi konu açayım dedim bazı kişiler rezil ettiler. Bir daha assssssllaaaaaaaaa bir derdim olmayacak. :KK42::KK28:Hayır otur yerinde ne işin var da konu açıyorsun. Sayfaya bile giremedim okuyamadım. :KK42:
Elalis Elalis hani kardeş kardeş anlaşmıştık bu 6 oy farkta nesi :sinirli:
Konunu okudum ve ben defalarca tatilimde çektim bu sıkıntıyı. Çare olarak, tamponu öneririm. Hem ilaç alıp, hormon da yüklemiyorsun vücuda.:KK66:

Konunu okudum ve ben defalarca tatilimde çektim bu sıkıntıyı. Çare olarak, tamponu öneririm. Hem ilaç alıp, hormon da yüklemiyorsun vücuda.:KK66:
Tampon aldım dün canım öyle hallettim artk çok rahatmış cidden :)

Back