- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
NihahahaÇokta şeey etmeyin yaa. Valla çıta atmosferi delip geçti ben söylim
Madalyayı alıcaz bizim olacak vurucaz kırbacı, vurucaz kırbacı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NihahahaÇokta şeey etmeyin yaa. Valla çıta atmosferi delip geçti ben söylim
Şamriyelimi de alıp geliyorumHem de çekimden sonra göle girer çimeriz (çimme halk dilinde yıkanma )
Ben miyim kız o ay bak şimdi bi hoş oldumBen restorantta çalıştığını düşünmüştüm arkadaşımın
Daha önce bu kadar profesyonel bi sunuma rastlamamıştım hakediyor 1.liği
Örgütüde itiraf ettirir bu adamaKendin itiraf ettinn, bananeeee
Ta kendisisin ey seçilmiş kişiBen miyim kız o ay bak şimdi bi hoş oldum
Kahvemi püskürttümNihahaha
Madalyayı alıcaz bizim olacak vurucaz kırbacı, vurucaz kırbacı
Benim de yemek yapılacakHiç kalkasım yok yerimdenHadi iki toz daha alim ben
Gelddim geldim Allahıö çatlıycaktımmm
Hadi iki toz daha alim ben
YaaaBayaaannn kuuuşşşş
Yarışma hararetine serinleyerek başlayalım diyorsun, bana uyar.Hem de çekimden sonra göle girer çimeriz (çimme halk dilinde yıkanma )
Kahvemi püskürttüm
Bu ne çelişkidir. İşler bitmeden, o ev kırklanmadan neyin kayfesi bu. Birde püskürtüp tekrar kirletmek.Hadi iki toz daha alim ben
Cuel gel saklanma ,aşağıdasın ,sen de katılsana aramıza
Konunu okudum ve ben defalarca tatilimde çektim bu sıkıntıyı. Çare olarak, tamponu öneririm. Hem ilaç alıp, hormon da yüklemiyorsun vücuda.Bi konu açayım dedim bazı kişiler rezil ettiler. Bir daha assssssllaaaaaaaaa bir derdim olmayacak. Hayır otur yerinde ne işin var da konu açıyorsun. Sayfaya bile giremedim okuyamadım.
Elalis hani kardeş kardeş anlaşmıştık bu 6 oy farkta nesi
Tampon aldım dün canım öyle hallettim artk çok rahatmış cidden :)Konunu okudum ve ben defalarca tatilimde çektim bu sıkıntıyı. Çare olarak, tamponu öneririm. Hem ilaç alıp, hormon da yüklemiyorsun vücuda.
İyi tatiller canım.Tampon aldım dün canım öyle hallettim artk çok rahatmış cidden :)