Bu lezzetlerde yarışmaya dahilmi? ))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Piliç topkapıBu ne yemeği
Malesef değilBu lezzetlerde yarışmaya dahilmi? ))))))
Bu lezzetlerde yarışmaya dahilmi? ))))))
Sen mi yaptınPiliç topkapı
Yok canm tatildeyim otelde akşam yemeğinde çıktı görünce eşimle baya güldükSen mi yaptın
Anladım canım Elalis her yerde kendini hatırlatıyor sanaYok canm tatildeyim otelde akşam yemeğinde çıktı görünce eşimle baya güldük
Evett ya yarışma bitseydi biAnladım canım Elalis her yerde kendini hatırlatıyor sana
Az daha dayan, final yakındaEvett ya yarışma bitseydi bi
Sen kime vermiştin oyunuAz daha dayan, final yakında
Tavuk dürümeSen kime vermiştin oyunu
CanımsınnTavuk dürüme
Topkapı rüyalarına girsin, ye beni diye peşinden koşsun artık hep beni hatırlarsın topkapı görünce
Alsaydın bi dilimYok canm tatildeyim otelde akşam yemeğinde çıktı görünce eşimle baya güldük
Ben de tuzda tavuğaTavuk dürüme
Ya inanmıycaksın ama gece bebeğimi emzirmek için kalktığım da bile bi bakıyorum ne durumda oylama diye rüyalarıma girmediği kaldı biTopkapı rüyalarına girsin, ye beni diye peşinden koşsun artık hep beni hatırlarsın topkapı görünce
Ayrıca benimki bundan güzel
En son farkettim tabağım dolmuştuAlsaydın bi dilim
Oy değiştirme hakkımız var mıydııııı hemen değiştirebilirsinnAşçıya benim fotomu gösterseydin
Canım inşallah kazanırsın. Madalya alma heyecanı, kargocuyu bekleme heyecanı inan süper. Yaşamanı isterim ben seni tutuyorum
Yapacak birşey yok katlanacağız
Yok hakkınızOy değiştirme hakkımız var mıydııııı hemen değiştirebilirsinn