• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Konu neydi, valla bdv de konu açmak cesaret işi:63: sen gel bize sor, biz bize yetersiz. :KK60:
Tatilde regl olmayla ilgiliydi canım . Servikal erozyonm var 2 doktora muayene oldum herkeste olan bişeu olduğunu korkmaya gerek olmadığını söylediler. Hatta ilk doktorum o kadar rahat konuştu ki ne gerek var orda durmasına dondur gitsin dedi. Dünkü arkdşta ne kadar rahatsın ilk önce onu halletmen gerekirken deniz havuz diye yırtınıyorsun dedi ikimzde banlandık:olamaz:

Tatilde regl olmayla ilgiliydi canım . Servikal erozyonm var 2 doktora muayene oldum herkeste olan bişeu olduğunu korkmaya gerek olmadığını söylediler. Hatta ilk doktorum o kadar rahat konuştu ki ne gerek var orda durmasına dondur gitsin dedi. Dünkü arkdşta ne kadar rahatsın ilk önce onu halletmen gerekirken deniz havuz diye yırtınıyorsun dedi ikimzde banlandık:olamaz:
Ama konu senin konundu.. he deyip gececektin tatlim. Kimisi ustune yukleniyor cekiyor icine polemigin. Neyse olan olmus gecmis olsun. Son olsun. :)

Ama konu senin konundu.. he deyip gececektin tatlim. Kimisi ustune yukleniyor cekiyor icine polemigin. Neyse olan olmus gecmis olsun. Son olsun. :)
İnsan yerine koyduk seni falan dedi cvp vermedim yinede şikayet etmiş galiba. :63:

Gelddim geldim Allahıö çatlıycaktımmm:rolleyes:
Off ne çabuk geldin yaa :( nevoş oylarını bana vericekti.

Bu ne çelişkidir. İşler bitmeden, o ev kırklanmadan neyin kayfesi bu. Birde püskürtüp tekrar kirletmek.:işsiz::işsiz:

Kız yerleri sildim hadi dedim kuruyana kadar bi kahve içeyim. Yine battı :)

Bi konu açayım dedim bazı kişiler rezil ettiler. Bir daha assssssllaaaaaaaaa bir derdim olmayacak. :KK42::KK28:Hayır otur yerinde ne işin var da konu açıyorsun. Sayfaya bile giremedim okuyamadım. :KK42:
Elalis Elalis hani kardeş kardeş anlaşmıştık bu 6 oy farkta nesi :sinirli:

Sen geldin 8 oldu :( git çabuk

Canım o konu hakkında daha fazla konuşmayalım.Olan olmuş.Sen yarışmada kim geçecek ona odaklan:)

20180727_195935-min.jpg

Elalis Elalis peşimi bırakır mısın lütfen :KK4:

Back