- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Aynen öyle çok heyecanlıBayankuş oylarını sahiplenmeye gelmiş
Konu yemek olunca soramadımbir daha bize sorsun demi biz burda birbirimize yetiyoruz:)
neyse ki kısa sürmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle çok heyecanlıBayankuş oylarını sahiplenmeye gelmiş
Konu yemek olunca soramadımbir daha bize sorsun demi biz burda birbirimize yetiyoruz:)
neyse ki kısa sürmüş
Geldim canım ilk ve son banım olur inşYaaaa sen neredesin meydanı boş bırakıyorsun
Tatilde regl olmayla ilgiliydi canım . Servikal erozyonm var 2 doktora muayene oldum herkeste olan bişeu olduğunu korkmaya gerek olmadığını söylediler. Hatta ilk doktorum o kadar rahat konuştu ki ne gerek var orda durmasına dondur gitsin dedi. Dünkü arkdşta ne kadar rahatsın ilk önce onu halletmen gerekirken deniz havuz diye yırtınıyorsun dedi ikimzde banlandıkKonu neydi, valla bdv de konu açmak cesaret işi sen gel bize sor, biz bize yetersiz.
Hoşbuldum canım
Ama konu senin konundu.. he deyip gececektin tatlim. Kimisi ustune yukleniyor cekiyor icine polemigin. Neyse olan olmus gecmis olsun. Son olsun. :)Tatilde regl olmayla ilgiliydi canım . Servikal erozyonm var 2 doktora muayene oldum herkeste olan bişeu olduğunu korkmaya gerek olmadığını söylediler. Hatta ilk doktorum o kadar rahat konuştu ki ne gerek var orda durmasına dondur gitsin dedi. Dünkü arkdşta ne kadar rahatsın ilk önce onu halletmen gerekirken deniz havuz diye yırtınıyorsun dedi ikimzde banlandık
İnsan yerine koyduk seni falan dedi cvp vermedim yinede şikayet etmiş galiba.Ama konu senin konundu.. he deyip gececektin tatlim. Kimisi ustune yukleniyor cekiyor icine polemigin. Neyse olan olmus gecmis olsun. Son olsun. :)
Off ne çabuk geldin yaa nevoş oylarını bana vericekti.Gelddim geldim Allahıö çatlıycaktımmm
Bu ne çelişkidir. İşler bitmeden, o ev kırklanmadan neyin kayfesi bu. Birde püskürtüp tekrar kirletmek.
Bi konu açayım dedim bazı kişiler rezil ettiler. Bir daha assssssllaaaaaaaaa bir derdim olmayacak. Hayır otur yerinde ne işin var da konu açıyorsun. Sayfaya bile giremedim okuyamadım.
Elalis hani kardeş kardeş anlaşmıştık bu 6 oy farkta nesi
Yüce insan mune diyor ki polemiğe girmeyin kib yapın. Valla dayanabilip de susan varsa helal olsun. Gitme bi daha oralara cısssİnsan yerine koyduk seni falan dedi cvp vermedim yinede şikayet etmiş galiba.
Canım o konu hakkında daha fazla konuşmayalım.Olan olmuş.Sen yarışmada kim geçecek ona odaklan:)Tatilde regl olmayla ilgiliydi canım . Servikal erozyonm var 2 doktora muayene oldum herkeste olan bişeu olduğunu korkmaya gerek olmadığını söylediler. Hatta ilk doktorum o kadar rahat konuştu ki ne gerek var orda durmasına dondur gitsin dedi. Dünkü arkdşta ne kadar rahatsın ilk önce onu halletmen gerekirken deniz havuz diye yırtınıyorsun dedi ikimzde banlandık
Bi konu daha açıyımmıOff ne çabuk geldin yaa nevoş oylarını bana vericekti.
Kız yerleri sildim hadi dedim kuruyana kadar bi kahve içeyim. Yine battı :)
Sen geldin 8 oldu git çabuk
Bence yarışmayı bitirelim artık yeter bu kadar kalbim dayanmıycakCanım o konu hakkında daha fazla konuşmayalım.Olan olmuş.Sen yarışmada kim geçecek ona odaklan:)
Aç aç açBi konu daha açıyımmı
29 Temmuz:)Bence yarışmayı bitirelim artık yeter bu kadar kalbim dayanmıycak
daha değiiillllBence yarışmayı bitirelim artık yeter bu kadar kalbim dayanmıycak
Hatta yuvarlak hesap 31 temmuz yapalım nevoş29 Temmuz:)
Yarın gece 12den sonra 29 Temmuz olur :)Hatta yuvarlak hesap 31 temmuz yapalım nevoş
Yarın gece 12den sonra 29 Temmuz olur :)
Bu ne yemeği
Iste ben de onun icin sordum yedi mi diye kiblicem dedim ya :) neyse bitti gittiİnsan yerine koyduk seni falan dedi cvp vermedim yinede şikayet etmiş galiba.