• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Oo ilgi alanım :21:
Süslü sunumlar bir adım önde kuzum, yemeklerin nizami şekilde dizilişi, yanına koyduğun garnitürlerin çeşitliliği, masa örtün bile etkiliyor sunumu :cool:
Bir daha ki kategoride ortak bir sunum çıkartalım , Sapanca manzarasına karşı bir sofra kuralım madalyayı kırışırız :KK5:
Evet herkes dağılsın 1. biziz :KK53:
Süper olur kuzumm. :halay::halay:

Savunun Sakaryalılar geliyor.:KK19:

Sen benim tavuğuma makyaj güzeli mi diyosun yani :skandal:
Bir avuç ,kuş kadar tavuk koymuşsun ,bak aldığın oya:KK53:Sence yemeğin çok mu iddialı:KK45:Çoğumuz yememiştiriz bu yemeği ,klasikler kazanıyor tezi çürümüş oldu biraz :mapus:

Oo ilgi alanım :21:
Süslü sunumlar bir adım önde kuzum, yemeklerin nizami şekilde dizilişi, yanına koyduğun garnitürlerin çeşitliliği, masa örtün bile etkiliyor sunumu :cool:
Bir daha ki kategoride ortak bir sunum çıkartalım , Sapanca manzarasına karşı bir sofra kuralım madalyayı kırışırız :KK5:
Evet herkes dağılsın 1. biziz :KK53:
Katılıyorum ,arka planda doğa olunca daha hoş gözüküyor çekim:KK45:

Bir avuç ,kuş kadar tavuk koymuşsun ,bak aldığın oya:KK53:Sence yemeğin çok mu iddialı:KK45:Çoğumuz yememiştiriz bu yemeği ,klasikler kazanıyor tezi çürümüş oldu biraz :mapus:

Ben restorantta çalıştığını düşünmüştüm arkadaşımın :dondurma:
Daha önce bu kadar profesyonel bi sunuma rastlamamıştım hakediyor 1.liği :KK200:

Evet ya aslında hatam o oldu kuş kadar koymuşum tavığı, malzemeden çaldım :deli:
Değişik olsun tarif didim. Yemeseniz nolcak iç pilavlı tavuk işte, adı sosyetik :)
Sen katıl da önce öyle konuş bi kere dimi Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. :KK12:

Back