• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. senin tarifi görünce ilk çok iddialı bulmuştum ,kesin bu tarif 1.olur demiştim,o yüzden kazanamadın:KK53:Ben hangi tarif kesin 1.olur desem olmuyor:KK53:Bir pastalarda ganajlı pastayı görünce 1.olur demiştim de bilmiştim:KK45:

C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. senin tarifi görünce ilk çok iddialı bulmuştum ,kesin bu tarif 1.olur demiştim,o yüzden kazanamadın:KK53:Ben hangi tarif kesin 1.olur desem olmuyor:KK53:Bir pastalarda ganajlı pastayı görünce 1.olur demiştim de bilmiştim:KK45:
Yani keramet sende mi ????????:olamaz:
Tamam bunu önümüzdeki yarışmada deneyelim. Beni sonuncu olur de belki birinci olurum:skandal:

O zaman, hemşehrim Makyajkolik13 Makyajkolik13 den yardım almalıyım.:işsiz: Makyajdan hiç anlamam.:110:
Oo ilgi alanım :21:
Süslü sunumlar bir adım önde kuzum, yemeklerin nizami şekilde dizilişi, yanına koyduğun garnitürlerin çeşitliliği, masa örtün bile etkiliyor sunumu :cool:
Bir daha ki kategoride ortak bir sunum çıkartalım , Sapanca manzarasına karşı bir sofra kuralım madalyayı kırışırız :KK5:
Evet herkes dağılsın 1. biziz :KK53:

Back