Başta konuştuk hatırlıyor musunBen 1 oyla kaybedilsin dedim. deynepnaz 5 oy dediGerçek oluyorDüşünsene 1 oyla kaybettiğimi
Ömrü billah tuzda tavuk yemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başta konuştuk hatırlıyor musunBen 1 oyla kaybedilsin dedim. deynepnaz 5 oy dediGerçek oluyorDüşünsene 1 oyla kaybettiğimi
Ömrü billah tuzda tavuk yemem
ahahhahaBayan kuşa
Hadi canım hadi git şuradanBeni kovabilir misiniz, temizliği bitirmem lazım
Şom ağızlılarBaşta konuştuk hatırlıyor musunBen 1 oyla kaybedilsin dedim. deynepnaz 5 oy dediGerçek oluyor
GöreceğizKim geçecek bakalım
AynenSizinki de kapışmalı hee
Aman benim istediğim dediğim tutsaydı.Bu sefer nasıl olmuşsa tutturdum galibaŞom ağızlılar
Sağolsunlar KK üyeleri beni çok sever,bir dediğimi 2 etmezBaşta konuştuk hatırlıyor musunBen 1 oyla kaybedilsin dedim. deynepnaz 5 oy dediGerçek oluyor
Beni de sevdirsene bir defaya mahsusSağolsunlar KK üyeleri beni çok sever,bir dediğimi 2 etmez
Biz sevdik ,bizi beğenmiyor musun?Beni de sevdirsene bir defaya mahsus
Sizi çok beğeniyorum azıcıkta tariflerim çoğunluğu alsın istiyorum. Çok mu?Biz sevdik ,bizi beğenmiyor musun?
Beğeniliyor da şans işi bol makyajlı ,süslü seviyor bizim KK üyeleri demek kiSizi çok beğeniyorum azıcıkta tariflerim çoğunluğu alsın istiyorum. Çok mu?
Yani keramet sende mi ????????C A N O senin tarifi görünce ilk çok iddialı bulmuştum ,kesin bu tarif 1.olur demiştim,o yüzden kazanamadınBen hangi tarif kesin 1.olur desem olmuyorBir pastalarda ganajlı pastayı görünce 1.olur demiştim de bilmiştim
O zaman, hemşehrim Makyajkolik13 den yardım almalıyım. Makyajdan hiç anlamam.Beğeniliyor da şans işi bol makyajlı ,süslü seviyor bizim KK üyeleri demek ki
Sen benim tavuğuma makyaj güzeli mi diyosun yaniBeğeniliyor da şans işi bol makyajlı ,süslü seviyor bizim KK üyeleri demek ki
Oo ilgi alanımO zaman, hemşehrim Makyajkolik13 den yardım almalıyım. Makyajdan hiç anlamam.
Tabikii makyajdan, tavuk olmuş piliçSen benim tavuğuma makyaj güzeli mi diyosun yani