• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Bu 100 kişiye sormak lazım neye göre oy veriyosunız diye. Sen tut bi önceki kategorinin sultanını yere çarp :KK70:
Hadi güldüm komşuma, bi sonrakinde bana 2 oy :KK70:
Aynen canım orası hiç belli olmuyor.:KK45:

Gerçi ne zamandır yağmur yağıyor, güz mevsimi gibi, şimdi yine gökyüzü kararmış, benim gibi yağmur sesini dinlemeyi, yağmuru izlemeyi seven var mı:KK45:
IMG_20180726_114217.jpg

VALLA MI?
o nasıl bir şeymiş?.. ilk duyuyorum yaa Ne cahilimm...:KK67:
gerçi gebelik düşündüğümden kullanmam ama bilgim olsun. Yaş şartı sigara şartı falan var mı ki? Özel mi taktırılıyor, Hem genç arkadaşlara da faydası olur biraz bilgilendirsen :KK56:
mirena adi ben raporluydum 20 tl para odedim ama taktirmak icin 350 400 civari harcadim 3 4 sene evvel ama raporsuz 200 300 civasi bir fiyati vardi sanirim ilk 3 ay lekelenmeler oluyor sonra cillop turizim tertemizim ne agri ne sanci ne kirlenme hicbirsey yok:KK49:cokkk sukur simdi cikarttiracagim ama bi kac aya 3 numaraya hazirlik:halay:

Gerçi ne zamandır yağmur yağıyor, güz mevsimi gibi, şimdi yine gökyüzü kararmış, benim gibi yağmur sesini dinlemeyi, yağmuru izlemeyi seven var mı:KK45:
Eki Görüntüle 2172617

Bayılırım. Bizim burasıda karardı gök gürlüyor ama yağmur yağmıyor daha nereye yağdıysa mis gibi kokuyor:KK200:

Back