- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Hahaha kim kac oy aldiysa baraji o,demi ablam. Cevir kazı yakmayalimTabi ki kullanacaksınAma herkesin baraj farklıŞimdi 10 oyu geçemedik biz kadılmadık demesinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha kim kac oy aldiysa baraji o,demi ablam. Cevir kazı yakmayalimTabi ki kullanacaksınAma herkesin baraj farklıŞimdi 10 oyu geçemedik biz kadılmadık demesinler
Tabi ki öyleHahaha kim kac oy aldiysa baraji o,demi ablam. Cevir kazı yakmayalim
Bu 100 kişiye sormak lazım neye göre oy veriyosunız diye. Sen tut bi önceki kategorinin sultanını yere çarp
Tabi kadroyu bozmuyoruz.Takıma yenilerini almak lazım
Aynen canım orası hiç belli olmuyor.Bu 100 kişiye sormak lazım neye göre oy veriyosunız diye. Sen tut bi önceki kategorinin sultanını yere çarp
Hadi güldüm komşuma, bi sonrakinde bana 2 oy
Haftaya inşaallahAmann nevoş hadi geçelim öbür kategoriye
Tahminleri alalım o zamanAmann nevoş hadi geçelim öbür kategoriye
4 tamam mıBu 100 kişiye sormak lazım neye göre oy veriyosunız diye. Sen tut bi önceki kategorinin sultanını yere çarp
Hadi güldüm komşuma, bi sonrakinde bana 2 oy
Benden kurtulamazsınız 1 oyda alsam kattılaaccaaaammm
Şu yaz günlerinde zeytinyağlılar veya mezeler kategorisi ne güzel giderdiTahminleri alalım o zaman
Bakalım kim tutturacak
Ben kek veya kurabiye diyorum
mirena adi ben raporluydum 20 tl para odedim ama taktirmak icin 350 400 civari harcadim 3 4 sene evvel ama raporsuz 200 300 civasi bir fiyati vardi sanirim ilk 3 ay lekelenmeler oluyor sonra cillop turizim tertemizim ne agri ne sanci ne kirlenme hicbirsey yokcokkk sukur simdi cikarttiracagim ama bi kac aya 3 numaraya hazirlikVALLA MI?
o nasıl bir şeymiş?.. ilk duyuyorum yaa Ne cahilimm...
gerçi gebelik düşündüğümden kullanmam ama bilgim olsun. Yaş şartı sigara şartı falan var mı ki? Özel mi taktırılıyor, Hem genç arkadaşlara da faydası olur biraz bilgilendirsen
Gerçi ne zamandır yağmur yağıyor, güz mevsimi gibi, şimdi yine gökyüzü kararmış, benim gibi yağmur sesini dinlemeyi, yağmuru izlemeyi seven var mı
Eki Görüntüle 2172617