- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
Sagol canim benim❤❤Allah yardımcın olsun seninde eşinin de.
Şimdiden afiyet bal şeker olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim benim❤❤Allah yardımcın olsun seninde eşinin de.
Şimdiden afiyet bal şeker olsun
Canım çok teşekkür ederimAklimdaki tarifin her ne kadar fırsat bulup yapamasam da,birebirini muhtesem bi sekilde yapmissin ellerine sağlık leylmira :)
Oyumu onceden kullanmistim:) harika gözüküyor
Sagol canim benim❤❤
Benim tek rakibim var.Oda peşimi bırakmıyorAnaaa Nevoyu geçmişim
Bak yine ortaya konuştun kim o benmiyim değilim heraldeBenim tek rakibim var.Oda peşimi bırakmıyor
Yok o kendini biliyorBak yine ortaya konuştun kim o bebmiyim değilim heralde
Tamam nar gibi toyukYok o kendini biliyor
Kuşum hosgeldin..Nasılsın canım nasıl gidiyor
Ta kendisiTamam nar gibi toyuk
Hoşbuldum canım Allah kolaylık versin sıcaklarda zor ama tadını çıkar canım tek bendende iki kalpsiniz siz iyiyiz hamd olsun evde çocukla bütün gün uğraşıp duruyoruz yarışma stresi derken geçiyor günlerKuşum hosgeldin..
Vallahi nasıl olsun,sıcaklar ağırlık falan filan derken gunler biraz yorucu ama şükürler olsun bu gunlerimize :)) sen nasılsın canim iyisindir insallah❤❤
yinede öndesin, bende gölgen gibi peşindeyimBenim tek rakibim var.Oda peşimi bırakmıyor
O sürekli değişiyor.Birazdan sen öne geçersinyinede öndesin, bende gölgen gibi peşindeyim
Bonkörlükleri kazen geçen kategoride unutmuş kuzum :))Ooo 2 gündür uzak kaldım buralardan evde tadilat var bi el atın bacılarrrr
Tavuk dürüm almış başını gitmiş, tebrik ederim arkadaşım
Bütün tarifler süperdi hepimize verin birer madalya
yasminsay değil mi kuzum