- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Şu an yağıyor, balkonda çay eşliğinde yağmuru seyrediyorumBayılırım. Bizim burasıda karardı gök gürlüyor ama yağmur yağmıyor daha nereye yağdıysa mis gibi kokuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an yağıyor, balkonda çay eşliğinde yağmuru seyrediyorumBayılırım. Bizim burasıda karardı gök gürlüyor ama yağmur yağmıyor daha nereye yağdıysa mis gibi kokuyor
Kirlenme yok derken regl olmuyor musun?mirena adi ben raporluydum 20 tl para odedim ama taktirmak icin 350 400 civari harcadim 3 4 sene evvel ama raporsuz 200 300 civasi bir fiyati vardi sanirim ilk 3 ay lekelenmeler oluyor sonra cillop turizim tertemizim ne agri ne sanci ne kirlenme hicbirsey yokcokkk sukur simdi cikarttiracagim ama bi kac aya 3 numaraya hazirlik
Adet olmuyor musun yani? bıraktıktan ne kadar sonra gebelik olacakmış? Bir sitede %80 i 1 sene içinde gebe kalıyor diyordu.. Maşallah üçüncüye hee :)mirena adi ben raporluydum 20 tl para odedim ama taktirmak icin 350 400 civari harcadim 3 4 sene evvel ama raporsuz 200 300 civasi bir fiyati vardi sanirim ilk 3 ay lekelenmeler oluyor sonra cillop turizim tertemizim ne agri ne sanci ne kirlenme hicbirsey yokcokkk sukur simdi cikarttiracagim ama bi kac aya 3 numaraya hazirlik
Nevreste ablam çok eğleneceğimizi söyledi demek ki çok civcivli konuŞu yaz günlerinde zeytinyağlılar veya mezeler kategorisi ne güzel giderdi
alemsin ablam sancı da çekiyordur onlar şimdiRegl derken tavuklar da regl oluyor galiba, tavuğun altında ped neden olsun yoksa
hahahha dur kız yüreğine indireceksinn
Çekmeseler sancı ,gıt gıt gıdaaaaaakkk diye bağırırlar mıydı?alemsin ablam sancı da çekiyordur onlar şimdi
Inmez Inmez, tek rakibi benim. Geçti gitti oylar, artık halay mı çeker horon mu teper bilememhahahha dur kız yüreğine indireceksinn
Henüz bitmedi son gün tebrik edersinYada ben seni
10 fark hiç değişmiyorElalis aradaki farkı azaltmışsın ,heyecan dorukta
4 tamam mı
Seni bırakmayız zatenBenden kurtulamazsınız 1 oyda alsam kattılaaccaaaammm
Henüz bitmedi son gün tebrik edersinYada ben seni
Çok teşekkür ederimHepsi çok güzel görünüyor.Ellerinize ,emeğinize sağlık.Oyumu Nar gibi kızarmış tavuğa verdim.Bol şanslarınız olsun hepinizin..
Yok canim 0Kirlenme yok derken regl olmuyor musun?
Canim çıkardıktan 1 ay sonra dedi dr gebe kalabilirsinAdet olmuyor musun yani? bıraktıktan ne kadar sonra gebelik olacakmış? Bir sitede %80 i 1 sene içinde gebe kalıyor diyordu.. Maşallah üçüncüye hee :)
Ücret de iyiymiş. pahalı düşünmüştüm ben.