• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Hoşbuldum canım Allah kolaylık versin sıcaklarda zor ama tadını çıkar canım tek bendende iki kalpsiniz siz :KK36: iyiyiz hamd olsun evde çocukla bütün gün uğraşıp duruyoruz yarışma stresi derken geçiyor günler
Sagol kuşum benim,Allahin izniyle eylülü de goreydik de bebisime kavuşaydim hayırlısıyla.gecicek bütün sıkıntılarım.sagol halimi hatrimi sordugun icin minnosum:KK200::KK74:

Sagol kuşum benim,Allahin izniyle eylülü de goreydik de bebisime kavuşaydim hayırlısıyla.gecicek bütün sıkıntılarım.sagol halimi hatrimi sordugun icin minnosum:KK200::KK74:
Geçer canım sağsalim kavuşursunuz inşallah:36:

images.jpg

Günaydın canım :KK200:
Aradaki fark azalmış valla ay çok heyecanlı oldu :KK45: sürekli takipteyim ama yazamıyorum dün kuzenimin kınası vardı yarın düğün hala ev yerleşmedi bugün gidip gelinin mutfağını yerleştiricem bu arada biz erkek tarafıyız gelin alıyoruz :KK48:

Aradaki fark azalmış valla ay çok heyecanlı oldu :KK45: sürekli takipteyim ama yazamıyorum dün kuzenimin kınası vardı yarın düğün hala ev yerleşmedi bugün gidip gelinin mutfağını yerleştiricem bu arada biz erkek tarafıyız gelin alıyoruz :KK48:
Gelının mutfagını gelın tarafı yerleştirmez mi ya :KK53:

Back