En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Tarifini yazarmısın
Yazarım tabisi :)

Kek bim kakaolu kek kupta yapıcaksam bim kedi dili
Kekli yapıcam bu sefer. Sırrımı söylim keki 4 kata bölüyorum.bol kremalı daha lezzetli oluyor. Muhallebi:
4 fincan unu yarım paket margarinle kavuruyorum. 1 lt süt ekliyorum. Kaynayınca 4 fincan şeker. Öyle koyulaşıncaya kadar çırpıyorum elde. Soğuduktan sonra 1 paket labne peyniri ekleyip tekrar çırpıyorum bu sefer mikserle. Sonra 1 yumurta sarısıyla beraber ekliyorum ve yine çırpıyorum. En son. Ben kremaya 1-2 yemek kaşığı yoğurt da koyuyorum en son. Ekşimsi oluyor ve ben seviyorum. Aslında badem aroması da koyuyorum ama çocuklar sevmiyor. Bugün de koymucam çünkü gelenler sevmeyebilir. Kup yapınca yarısına koyuyorum tercih eden alıyor.
Sonra her kata nescafe, krema diye devam ediyor

Çok teşekkür ederım bunu kopyalıyorum . Yapınca senıde etıketlııcıımmmm

Yaaa yemeğim hazır sadece sunum resmî kaldı eşim geç kalacak sofrada bekliyorum direk konu açıp yükleme mı yapmam lazım daha önce yapmadım hiç
Evet direk konu açıyorsun. Sonra sırasıyla tarif ve fotoları yüklüyorsun. Sıkıntı olutsa nevoş düzenliyor merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…