• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Elime bugün eldiven giydim turşu yaparken iyyy hala o koku elime 10000 kere yıkadım öyle kremledim sinir oldum. Birazdan yemek yapmaya başlıyorum akşama yükleyeceğim ama bugün burada hava 46 derece ya ölüm gibi şuan yemek yapmak :bicak:

Elime bugün eldiven giydim turşu yaparken iyyy hala o koku elime 10000 kere yıkadım öyle kremledim sinir oldum. Birazdan yemek yapmaya başlıyorum akşama yükleyeceğim ama bugün burada hava 46 derece ya ölüm gibi şuan yemek yapmak :bicak:
Kolay gelsin canım, burası da 43 derece urfa, sen nerdesin:confused:

Dün dıyorum şimdi ben bu tavukları unlarken elime eldiven giymedım . Normalde de hayatta giymem.
Şimdi laf eden olur mu acaba diyorum . Sonra ederse sankı kendı hep eldivenle yapıyo dıyorum :KK70:
Deli gibi konuşuyorum yanı KK ' yla :KK70: :KK70:
Katıldınmııı seniii gidiiii :15:

Katıldınmııı seniii gidiiii :KK15:
Katılamıcam dıyenden korkcan :KK47:
Dün karar verdım akşamda yaptım . Saat 10 da yemek yedım yalnız :KK14: İnşallah sonuncu falan olmamda koymaz :D :D
Şöyle en kötü 3 olam :deli:

Sen ne zaman katılıyosun ?

Katılamıcam dıyenden korkcan :KK47:
Dün karar verdım akşamda yaptım . Saat 10 da yemek yedım yalnız :KK14: İnşallah sonuncu falan olmamda koymaz :KK70: :KK70:
Şöyle en kötü 3 olam :deli:

Sen ne zaman katılıyosun ?
İyi etmişsin belki 2. Madalya gelir :)
Ben herif ne zaman alırsa tavuğumu :51:

Back