Canım ekledin miYaaa yemeğim hazır sadece sunum resmî kaldı eşim geç kalacak sofrada bekliyorum direk konu açıp yükleme mı yapmam lazım daha önce yapmadım hiç
Sorun olursa ben buralardayım sıkıntı yapma:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ekledin miYaaa yemeğim hazır sadece sunum resmî kaldı eşim geç kalacak sofrada bekliyorum direk konu açıp yükleme mı yapmam lazım daha önce yapmadım hiç
Kendisi daha önce ne yapacağını bildirdi sıkıntı yokNevreste sor bakalım ne dıyecek
Ne yapacağını bana bildir canım
Bu sefer alicam ınsAllah
Telefondan hep resim eklerdim büyük boyut büyük diyor ya sinir etti pc yi açmam gerek beceremedimCanım ekledin mi
Sorun olursa ben buralardayım sıkıntı yapma:)
Telefondan zor canım pcden halletmeye çalış olmazsa ben buradayımTelefondan hep resim eklerdim büyük boyut büyük diyor ya sinir etti pc yi açmam gerek beceremedim
Teşekkür ediyorum canım benimDüzelttim canım
Tarifini yaptın rahatladınŞimdi sıra geldi oylamayı beklemekTeşekkür ediyorum canım benim
İftar sofrasından sonra, kuş gibi geldi geçti birde pratik olunca, yemede yanında yat oldu.Tarifini yaptın rahatladınŞimdi sıra geldi oylamayı beklemek
Tabi ki bu çok ama çok kolay olmuşturEllerine sağlıkHayırlısı olsunİftar sofrasından sonra, kuş gibi geldi geçti birde pratik olunca, yemede yanında yat oldu.
Artık alıştı bünye, bekleyebiliyorum
Evet canım benim, hepimiz için hayırlısı olsun.Tabi ki bu çok ama çok kolay olmuşturEllerine sağlıkHayırlısı olsun
Tarifini yaptın rahatladınŞimdi sıra geldi oylamayı beklemek
Elektrik gitti tam yüklüyordum inanmıyorum bu bi işaret mi ne
Yok yok işaret değilSen elektrik gelince tekrar yükleElektrik gitti tam yüklüyordum inanmıyorum bu bi işaret mi ne
Tüm şehirde gitti hemde galiba trafo patladı öyle bir ses oldu . Kesin bugün ki 46 derece sıcağa dayanamadı trafo ayrıca sularda kesildi
Geçmiş olsunTüm şehirde gitti hemde galiba trafo patladı öyle bir ses oldu . Kesin bugün ki 46 derece sıcağa dayanamadı trafo ayrıca sularda kesildi
46 derece mi, çölden halliceTüm şehirde gitti hemde galiba trafo patladı öyle bir ses oldu . Kesin bugün ki 46 derece sıcağa dayanamadı trafo ayrıca sularda kesildi
Bizim buralar yanıyor46 derece mi, çölden hallice
Evet ya yemeği yaptım ama gel birde bana sor46 derece mi, çölden hallice
Bizim buralar yanıyor
2-3 sene evveldi sanırım, 40-41 dereceyi görmüştük burada, nem desen boyu aşmıştı.Evet ya yemeği yaptım ama gel birde bana sor