• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Çekmek çok mu kolay :deli:
Dün dedım off keşke girişmeseydım şu işe :KK53:
Elimi 1000 kere yıkadım her foto çekcegımde :KK70: :KK70:
Kediler bir yandan kapıyı aç dıye mıyavlıyor :KK70:
+ Bulaşık çıkıyor zaten :KK70: :KK70:

Zor vesselam zor :deli:

Ama zevkli oluyo :KK53::KK53:
Ama bunları yapmak çok heyecanlı oluyor.Ben her seferinde aynı heyecanı duyuyorum:KK45:
Dediğin gibi her çekimde ellerimi yıkıyorum.Sonra telefona dokundum diye bir daha elimi yıkıyorum.:KK70:Oda çok profesyonle olmuyor.Ama ne yapalım elimizden o kadar geliyor.:KK53:Eğlence kısmı en güzel boyutu bu sebeple çok kolay herkes yapabilir:KK45:

Ama bunları yapmak çok heyecanlı oluyor.Ben her seferinde aynı heyecanı duyuyorum:KK45:
Dediğin gibi her çekimde ellerimi yıkıyorum.Sonra telefona dokundum diye bir daha elimi yıkıyorum.:KK70:Oda çok profesyonle olmuyor.Ama ne yapalım elimizden o kadar geliyor.:KK53:Eğlence kısmı en güzel boyutu bu sebeple çok kolay herkes yapabilir:KK45:
Dün dıyorum şimdi ben bu tavukları unlarken elime eldiven giymedım . Normalde de hayatta giymem.
Şimdi laf eden olur mu acaba diyorum . Sonra ederse sankı kendı hep eldivenle yapıyo dıyorum :D
Deli gibi konuşuyorum yanı KK ' yla :D :D

Dün dıyorum şimdi ben bu tavukları unlarken elime eldiven giymedım . Normalde de hayatta giymem.
Şimdi laf eden olur mu acaba diyorum . Sonra ederse sankı kendı hep eldivenle yapıyo dıyorum :KK70:
Deli gibi konuşuyorum yanı KK ' yla :KK70: :KK70:
Eldiven ile iş yapamıyorum.Kimseden beklemiyorum:KK45:Elin lezzeti içine geçmeli:KK53:Ama tariflerde tırnaklara mutlaka bakıyorum:KK53:

Neyse bizim için buda yeterli:KK19:
Zamanla sen de teknoloji uzmanı olursun.Olmadı hipnoz falan yaparız:KK70:
Yapsanıza aaa durduğunuz kabahat... Sihirli değnek olsa, her konuda yetenekli, onu bunu becerebilen, beni oturduğum yerden kaldırıp yaşama sevincini çoğaltan bir sihirli değnek... :KK15::KK15:

Yapsanıza aaa durduğunuz kabahat... Sihirli değnek olsa, her konuda yetenekli, onu bunu becerebilen, beni oturduğum yerden kaldırıp yaşama sevincini çoğaltan bir sihirli değnek... :KK15::KK15:
Kelin merhemi olsa başına sürermiş:70:
Rabbim sağlık,huzur,mutluluk versin gerisi hikaye:KK15:

Ben neredeyse kökünden kesiyorum.Çok takıntılıyım yemek yaparken:KK70:
Bir çıkamadım:KK70:
Aynen . Bazen o kadar derın kesmış oluyorum kı dipleri acıyor :olamaz:
2 - 3 gun boyuca butun tırnaklarım yara bandıyla sarılı oldugunu bılırım :deli:
Allahtan o psikopatlıgım geride kaldı :KK53:

Aynen . Bazen o kadar derın kesmış oluyorum kı dipleri acıyor :olamaz:
2 - 3 gun boyuca butun tırnaklarım yara bandıyla sarılı oldugunu bılırım :deli:
Allahtan o psikopatlıgım geride kaldı :KK53:
Ben hala piskopatım:70:

Back