- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Tarifini yazarmısınHa ha
Söylemesi ayıp güzel yaparım
Teyzeme yapıyorum ama düğün misafirleri için, ben de yiyemiycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifini yazarmısınHa ha
Söylemesi ayıp güzel yaparım
Teyzeme yapıyorum ama düğün misafirleri için, ben de yiyemiycem
Foto atarım :)Sen kazana düştün, kıskanma büyük hediyeni merak ediyorum.
“Sunulur” derkenDaha önce heeç yapmadım .
Ama çok güzel yerım
Bir gun internetten tarif alamda yapam . Görün nasıl yapılır + sunulur
BekliyorumFoto atarım :)
Tiramusuyu dıyorum ya aşk olsun“Sunulur” derken
Yazarım tabisi :)Tarifini yazarmısın
Çok teşekkür ederım bunu kopyalıyorum . Yapınca senıde etıketlııcıımmmmYazarım tabisi :)
Kek bim kakaolu kek kupta yapıcaksam bim kedi dili
Kekli yapıcam bu sefer. Sırrımı söylim keki 4 kata bölüyorum.bol kremalı daha lezzetli oluyor. Muhallebi:
4 fincan unu yarım paket margarinle kavuruyorum. 1 lt süt ekliyorum. Kaynayınca 4 fincan şeker. Öyle koyulaşıncaya kadar çırpıyorum elde. Soğuduktan sonra 1 paket labne peyniri ekleyip tekrar çırpıyorum bu sefer mikserle. Sonra 1 yumurta sarısıyla beraber ekliyorum ve yine çırpıyorum. En son. Ben kremaya 1-2 yemek kaşığı yoğurt da koyuyorum en son. Ekşimsi oluyor ve ben seviyorum. Aslında badem aroması da koyuyorum ama çocuklar sevmiyor. Bugün de koymucam çünkü gelenler sevmeyebilir. Kup yapınca yarısına koyuyorum tercih eden alıyor.
Sonra her kata nescafe, krema diye devam ediyor
Senınkıler yıne karman çorman olmusNevreste , seni bekliyoruz canım benim.
Nevoş düzenliyor, ben beceremiyorumSenınkıler yıne karman çorman olmus
Resımler usstte , yazı altta
Telefondan mı gırıoysun ?Nevoş düzenliyor, ben beceremiyorum
EvetTelefondan mı gırıoysun ?
Ah benım kuzuummmm nevoş düzenler şimdi üzülme.
Düzelttim canımNevoş düzenliyor, ben beceremiyorum
Bu sefer alicam ınsAllahYeni kategorimiz hanımlarDuyanlar duymayanları çağırsınKimseyi unutmadım inşaallah
@Hazal
@chiLL
@Smile Forever
@askbahcem
@EmiraSalih
@Saksi_Degilim_Ben
BeyazOrkidem
@MAL KABUL
@Hannaz
Nevreste sor bakalım ne dıyecekYaaa yemeğim hazır sadece sunum resmî kaldı eşim geç kalacak sofrada bekliyorum direk konu açıp yükleme mı yapmam lazım daha önce yapmadım hiç
Evet direk konu açıyorsun. Sonra sırasıyla tarif ve fotoları yüklüyorsun. Sıkıntı olutsa nevoş düzenliyor merak etme :)Yaaa yemeğim hazır sadece sunum resmî kaldı eşim geç kalacak sofrada bekliyorum direk konu açıp yükleme mı yapmam lazım daha önce yapmadım hiç
Şahane çok tşk birazdan açıyorumEvet direk konu açıyorsun. Sonra sırasıyla tarif ve fotoları yüklüyorsun. Sıkıntı olutsa nevoş düzenliyor merak etme :)
Eğer tarifini Nevreste ye bildirdiysen ve o da onay verdiyse tabi direkt konu açacaksın canımYaaa yemeğim hazır sadece sunum resmî kaldı eşim geç kalacak sofrada bekliyorum direk konu açıp yükleme mı yapmam lazım daha önce yapmadım hiç