O 2.liğe oynuyorAaa, Emira ilerlemede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O 2.liğe oynuyorAaa, Emira ilerlemede
Kaç saat sürecek@Nevrste hadi iyisin, yine geçtin beni
Gidiyor TopkapıO 2.liğe oynuyor
O zaman profillerde yer kalmazdıNevoş ikinciye üçüncüye de madaly olaydı iyiydi. Kapardık gümüşle bronzu
Kız emira seni geçmiş ya piiiii
Aha sana da gümüş diyosunO 2.liğe oynuyor
Gidiyor Topkapı
Olsun ben nicki falan silerdim yer açılsın diyeO zaman profillerde yer kalmazdı
GidiyorAha sana da gümüş diyosun
Senin için attı bacım...gitttiiiiiiiii
Gel bacım, beraber ağlayalım.Yine hüsraaann alıştım artık ama bu kadar az oy alcağını düşünmüyordum valla değişik diye beğenilmedi galiba keşke Mangal yaksaydım da balkonda izin vermiyorlar ki neyse artık sonra ki kategoriye kısmet tatlı bşyler olur belki neşemiz yerine gelir
Ben bahtıma ağlıyorum.Nasılsınız hanımlar yoktum ne zamandır takip ettim ama yazamadım adalara gittik bi günlüğüne gezmeye diye ama şans fırtınaya yakalandık korktum adada mahsur kalacağız diye ama çok şükür sağsalim geldik evimize
Eskisi kadar acımıyor canım alıştım artık 12 seferdir bi gün bizde böyle seviniriz inşallahGel bacım, beraber ağlayalım.
Benimde acımıyor acımasına da, üst üste 6. hüsran.Eskisi kadar acımıyor canım alıştım artık 12 seferdir bi gün bizde böyle seviniriz inşallah
Olsun canım napalım bütün yemekler çok güzeldi ama daha fazla oyu hakediyor bence 2-3 de kalmamalı pek kimse de gelmemiş tatilde herkes sanırımBen bahtıma ağlıyorum.
Yine olmadı...
Hee benim topkapı gittiSenin için attı bacım...
Merhaba canım hoşgeldinÇok geçmiş olsunNasılsınız hanımlar yoktum ne zamandır takip ettim ama yazamadım adalara gittik bi günlüğüne gezmeye diye ama şans fırtınaya yakalandık korktum adada mahsur kalacağız diye ama çok şükür sağsalim geldik evimize
Sağol ablacımMerhaba canım hoşgeldinÇok geçmiş olsun