• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Yine hüsraaann :D alıştım artık ama bu kadar az oy alcağını düşünmüyordum valla değişik diye beğenilmedi galiba keşke Mangal yaksaydım da balkonda izin vermiyorlar ki neyse artık sonra ki kategoriye kısmet :halay: tatlı bşyler olur belki neşemiz yerine gelir :hamarat:

Yine hüsraaann :KK70: alıştım artık ama bu kadar az oy alcağını düşünmüyordum valla değişik diye beğenilmedi galiba keşke Mangal yaksaydım da balkonda izin vermiyorlar ki neyse artık sonra ki kategoriye kısmet :halay: tatlı bşyler olur belki neşemiz yerine gelir :hamarat:
Gel bacım, beraber ağlayalım.:KK61:

Nasılsınız hanımlar yoktum ne zamandır takip ettim ama yazamadım adalara gittik bi günlüğüne gezmeye diye ama şans fırtınaya yakalandık korktum adada mahsur kalacağız diye ama çok şükür sağsalim geldik evimize :dua:
Ben bahtıma ağlıyorum.:mad:
Yine olmadı...:KK61::mad:

Nasılsınız hanımlar yoktum ne zamandır takip ettim ama yazamadım adalara gittik bi günlüğüne gezmeye diye ama şans fırtınaya yakalandık korktum adada mahsur kalacağız diye ama çok şükür sağsalim geldik evimize :dua:
Merhaba canım hoşgeldin:KK19:Çok geçmiş olsun:KK19:

Back