- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Hadi yüklensin de bakak :))Nugget
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yüklensin de bakak :))Nugget
Hadi Hadi HadiHadi yüklensin de bakak :))
Sen, hangi ülkenin premsesisin tatlımBizim orlarda Magnolia derler Güzelim
İzmir ÜlkesininSen, hangi ülkenin premsesisin tatlım
Sizin oralar nere buchingom mı :))Bizim orlarda Magnolia derler Güzelim
İzmir Ülkesinin
20 miBu sefer en az 20 tarif bekliyorum
Aman boşver gelmesin şimdi 30 tarifle ugraşmakta zor .Şimdilik 15-16 tane bildirim geldi
Bakalım sonrası nasıl olacak
Gönül isterki 30 tarif gelsin
Sen ne yapacaksın bana yazmadınAma o zaman karar vermek dolayısı ile oy vermek zorlaşıyor ...
Tarifimi yine kaptırmazsan katılacağımKendime yeni tarif buldumAman boşver gelmesin şimdi 30 tarifle ugraşmakta zor .
20 tarifte belki şansımız olur
Sen katılcan mı
canımsın.Sen ne yapacaksın bana yazmadın
NeymişTarifimi yine kaptırmazsan katılacağımKendime yeni tarif buldum
Resim eklemek çok kolay ben yardımcı olurumÇekmek nedir ya Çok basit hemen çekiyoruzcanımsın.
dedim ya, foto çekip yüklemek sıkıntı canım, 3ü bir arada çekimler falan yoksa döktürürdümm
Söylersem sürprizi kaçarBen sizinkileri biliyorum ama siz benim tarifi bilmeyinÇünkü ben yanar dönerli bir kadınım her an vazgeçebilirimNeymiş
Napcan bize
buralardayım takipteyim değişik tarifler okumaya bayılıyorum, bak dikkatini çekerim okumayaaResim eklemek çok kolay ben yardımcı olurumÇekmek nedir ya Çok basit hemen çekiyoruz
Neyse hadi sen buralardan kaybolma seni bir ara takıma lacağız
Çekmek çok mu kolayResim eklemek çok kolay ben yardımcı olurumÇekmek nedir ya Çok basit hemen çekiyoruz
Neyse hadi sen buralardan kaybolma seni bir ara takıma lacağız
Neyse bizim için buda yeterliburalardayım takipteyim değişik tarifler okumaya bayılıyorum, bak dikkatini çekerim okumayaa
ben buna biraz teknoloji özürlüyüm diyebilirim sanırım.. ahahah