En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Sende de mi var kardeş fazla kilo
Ohooooo, bendeki kilo kimsede yok.
Veriyorum, her tedavide alıyorum. Sonra yeni tedaviye kadar birazını veriyorum derken duba gibi oldum 10 senede.
Yapıp, yemeyi de seviyorum. Eşim de sağolsun, benden beter boğazlı.

Ohooooo, bendeki kilo kimsede yok.
Veriyorum, her tedavide alıyorum. Sonra yeni tedaviye kadar birazını veriyorum derken duba gibi oldum 10 senede.
Yapıp, yemeyi de seviyorum. Eşim de sağolsun, benden beter boğazlı.

Kuzum senin sebebin var ama. İlaçlar insanı mahvediyor. Doğumdan sonra çatır çatır verirsin inşallah. Emzirme metabolizmayı aşırı hızlandırıyor. Zaten peşinden koşarken gider yarısı

Kuzum senin sebebin var ama. İlaçlar insanı mahvediyor. Doğumdan sonra çatır çatır verirsin inşallah. Emzirme metabolizmayı aşırı hızlandırıyor. Zaten peşinden koşarken gider yarısı
Emzirme olayı malesef bende olmayacak, süt kanallarım bağlı.
Hayırlısıyla olsun da, mamalara müracaat.

Kendine göre mi yapacaktın? Ben misafirin gelecek zannettim.
Tencerede yapsaydın ya, madem kendine göre yapacaktın.
tencerede nasil oluyo ki canim? benim genis tencerem yok alacagim ama kendime bi kaç tane derin tencere :)) aldiklarim hep küçük

Afiyet bal şeker olsun canımNe yapacaksın can çekince yapılacak
sagol minnosum cicegeeeeeemmmm yerim seni bak pasta niyetine

tencerede nasil oluyo ki canim? benim genis tencerem yok alacagim ama kendime bi kaç tane derin tencere :)) aldiklarim hep küçük

sagol minnosum cicegeeeeeemmmm yerim seni bak pasta niyetine
Madem kapaklı bir borcam ya da kabın yok, tepsiye döşeyeceğine, karnıyarık tenceresine döşerdin. Kapağı da var, kuruma ve çatlama da yapmazdı.

Madem kapaklı bir borcam ya da kabın yok, tepsiye döşeyeceğine, karnıyarık tenceresine döşerdin. Kapağı da var, kuruma ve çatlama da yapmazdı.
Birdahakine aklimda olsun canim,soyledigin gibi yaparim.hic aklima da gelmedi tencerede yapmak.bu arada karniyarik tenceresi genis mi oluyo.birde tencerelerinin markasi nedir canim?bende alacagimda tencere.celik ve genis istiyorum.bi kac tane genis bi kac tane derin.benim evlenirken aldigim tencere seti o kadar minnakmis ki sinir oluyom.yada set almam tek tek alirim

Benim tencereler 15 senelik emsan ın çelik tencereleri. Karnıyarık tenceresi boy olarak kısa , en olarak geniş olan canım.

Benim tencereler 15 senelik emsan ın çelik tencereleri. Karnıyarık tenceresi boy olarak kısa , en olarak geniş olan canım.
Ne varsa eskilerde var simdi arasak o akdar saglam tencereler bulamayiz :)) sagol canim bende bi arastirayim ona gore alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…