İyi olur canımMecbur yenisine bakıcam. Yarın çıkayım bari
Pazartesi diyet gruplarındayım
AminAhahha güldürdün nevoşum yaaa Allah da seni güldürsün
Ohooooo, bendeki kilo kimsede yok.Sende de mi var kardeş fazla kilo
Evet, hamdolsun verebiliyorum da.Ama sen vermek için çabalıyorsun.Arada kaçamaklar olur
Şifa olsun
Vermekten vazgeçme mutlaka gider:)Evet, hamdolsun verebiliyorum da.
Ohooooo, bendeki kilo kimsede yok.
Veriyorum, her tedavide alıyorum. Sonra yeni tedaviye kadar birazını veriyorum derken duba gibi oldum 10 senede.
Yapıp, yemeyi de seviyorum. Eşim de sağolsun, benden beter boğazlı.
Emzirme olayı malesef bende olmayacak, süt kanallarım bağlı.Kuzum senin sebebin var ama. İlaçlar insanı mahvediyor. Doğumdan sonra çatır çatır verirsin inşallah. Emzirme metabolizmayı aşırı hızlandırıyor. Zaten peşinden koşarken gider yarısı
O zaman ikiz olsun bence o da metabolizmayı hızlandırır bakEmzirme olayı malesef bende olmayacak, süt kanallarım bağlı.
Hayırlısıyla olsun da, mamalara müracaat.
İnşallahO zaman ikiz olsun bence o da metabolizmayı hızlandırır bak
tencerede nasil oluyo ki canim? benim genis tencerem yok alacagim ama kendime bi kaç tane derin tencere :)) aldiklarim hep küçükKendine göre mi yapacaktın? Ben misafirin gelecek zannettim.
Tencerede yapsaydın ya, madem kendine göre yapacaktın.
sagol minnosum cicegeeeeeemmmm yerim seni bak pasta niyetineAfiyet bal şeker olsun canımNe yapacaksın can çekince yapılacak
tencerede nasil oluyo ki canim? benim genis tencerem yok alacagim ama kendime bi kaç tane derin tencere :)) aldiklarim hep küçük
sagol minnosum cicegeeeeeemmmm yerim seni bak pasta niyetine
Madem kapaklı bir borcam ya da kabın yok, tepsiye döşeyeceğine, karnıyarık tenceresine döşerdin. Kapağı da var, kuruma ve çatlama da yapmazdı.tencerede nasil oluyo ki canim? benim genis tencerem yok alacagim ama kendime bi kaç tane derin tencere :)) aldiklarim hep küçük
sagol minnosum cicegeeeeeemmmm yerim seni bak pasta niyetine
Birdahakine aklimda olsun canim,soyledigin gibi yaparim.hic aklima da gelmedi tencerede yapmak.bu arada karniyarik tenceresi genis mi oluyo.birde tencerelerinin markasi nedir canim?bende alacagimda tencere.celik ve genis istiyorum.bi kac tane genis bi kac tane derin.benim evlenirken aldigim tencere seti o kadar minnakmis ki sinir oluyom.yada set almam tek tek alirimMadem kapaklı bir borcam ya da kabın yok, tepsiye döşeyeceğine, karnıyarık tenceresine döşerdin. Kapağı da var, kuruma ve çatlama da yapmazdı.
Benim tencereler 15 senelikBirdahakine aklimda olsun canim,soyledigin gibi yaparim.hic aklima da gelmedi tencerede yapmak.bu arada karniyarik tenceresi genis mi oluyo.birde tencerelerinin markasi nedir canim?bende alacagimda tencere.celik ve genis istiyorum.bi kac tane genis bi kac tane derin.benim evlenirken aldigim tencere seti o kadar minnakmis ki sinir oluyom.yada set almam tek tek alirim
Ne varsa eskilerde var simdi arasak o akdar saglam tencereler bulamayiz :)) sagol canim bende bi arastirayim ona gore alayimBenim tencereler 15 senelikemsan ın çelik tencereleri. Karnıyarık tenceresi boy olarak kısa , en olarak geniş olan canım.
Deynebim mi Kazen’i etiketleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?