• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Canım sen yanlış anladın:olamaz:
KK üyelerinin tercihi bu yönde çok seviyor demek istedik.Yoksa sen yapmasan da yine birisi yapacaktı bu tarifi.Sen de çok güzel sunumla yapmışsın,kazanırsan da hakkınla alacaksın.Sana laf etmek aklımızın ucundan bile geçmez:KK19:
Nasılsa bu tarif birinci oluyor diye onu yapmışım gibi hissettim sadece :KK43:

Öyle düşünme lütfen arkadaşlar genel konuşmuş. Senin sunumun verdiğin emek çok güzel. Ben oy verirken geçmişte dürüm birinci olmuştu, bu seferde olur diye vermedim. Haberim bile yok, gerçekten beğendim emeğine sağlık:KK15:
Tşk ederimm canm:KK200:

Bu yarışmaya katılmak çok ıstedım ama olmadı.
Kaç defa da tavuk yemegı yaptım. Bütün tavuk attım fırına doldurdum da attım fırına yaptım hep yanı.
Evde o ara bırılerı de oldu hep. Foto çekme olayı zor olcak dıye kaldı. Bırınde de baştan bı kaç foto çekmeyi unuttum sonradan aklıma geldı yarışma yıne kaldı.

Asıl gırmek ıstedıgım yarışma benım et yemeklerı. Kurban zamanı olursa ozellıkle katılmak ısterım. Normal zamanda da yapıyorum o yemegı ama kurbanda daha büyük etten yapıyoruz gosterısı oluyor o zaman.
Sura bılırmısınız kaburga dolması da derler. Her bayram sabahı yapılır bızde. Asıl favorı yemegım o et yemeklerı açılınca ona katılayım en ıyısı.

Canım günaydın :KK200:
Lütfen öyle düşünme. Oy alıyorsan dürümden değil muhteşem sunumundan alıyorsun. O süslemeler olmasa tek başına dürüm bu kadar oy alamaz. Demek ki marifet dürümde değil güzel yapanda :KK60:

Nasılsa bu tarif birinci oluyor diye onu yapmışım gibi hissettim sadece :KK43:
Alıştıkça ,bizimle beraber oldukça ne demek istediğimizi anlayacaksın .Kaldı ki öyle düşünerek bile yapsan kimsenin laf söylemeye hakkı yok ki,sonuçta yarışma bu,iddialı tarif yapmak normaldir ayıpsanacak birşey değil:KK69:

O nasıl bir tat o nasıl bir baharat karışımı:KK68:
İçi yumuşak dışı kızarmış misss misss :KK68:
Hele ki yanında soğan salatası yoğurt :KK68:
Kendim yaptım tadını biliyorum diye şeetmeyin. Ellerime sağlık çok güzel yapmışım. :KK24:
Oyumu kendime verdim:KK71::confused::KK70:

O nasıl bir tat o nasıl bir baharat karışımı:KK68:
İçi yumuşak dışı kızarmış misss misss :KK68:
Hele ki yanında soğan salatası yoğurt :KK68:
Kendim yaptım tadını biliyorum diye şeetmeyin. Ellerime sağlık çok güzel yapmışım. :KK24:
Oyumu kendime verdim:KK71::confused::KK70:
Allah seni ne yapmasın,ben de tarifleri düşünüyorum hangisinden bahsediyorsun diye:KK45:
Aslında bir nevi doğru düşüncen,sadece yaptığımız yemeğin tadına baktık ,diğerlerinin tadını ne bilelim değil mi?:KK53:

Canım günaydın :KK200:
Lütfen öyle düşünme. Oy alıyorsan dürümden değil muhteşem sunumundan alıyorsun. O süslemeler olmasa tek başına dürüm bu kadar oy alamaz. Demek ki marifet dürümde değil güzel yapanda :KK60:
Teşekkür ederim utandım şimdi:KK22:

Alıştıkça ,bizimle beraber oldukça ne demek istediğimizi anlayacaksın .Kaldı ki öyle düşünerek bile yapsan kimsenin laf söylemeye hakkı yok ki,sonuçta yarışma bu,iddialı tarif yapmak normaldir ayıpsanacak birşey değil:KK69:
Haklısın ama dediğm gibi hep aynı tarif 1. Oluyor yasak mı gelse diye okuynca bi an öyle hissettim.:KK22:

Senlik bir durum yok canım, oyu önde olan her tarife bir bahanemiz olur :işsiz: maksat eğlenmek :KK15:
Aynen Elalis Elalis mesela bence hic olmamis pilic topkapi nedir arkadasim topkapidaki kus pazarina itafen mi ne alaka yaniii:işsiz: hele o sunum cıkssss hic begenmedim:mad::mad::mad:igrenc gorunuyor:KK34:

Aynen Elalis Elalis mesela bence hic olmamis pilic topkapi nedir arkadasim topkapidaki kus pazarina itafen mi ne alaka yaniii:işsiz: hele o sunum cıkssss hic begenmedim:mad::mad::mad:igrenc gorunuyor:KK34:
Topkapı’ya oy veren sen mi söylüyorsun, kuzum?:deli::deli:

Back