- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Oy oy okuyamam da şimdi hep umudum vardı az da olsa. Çok üzüldüm çookkLeyladan da kötü haber gelmiş kızlar insan gülerken utanıyor bu haberlerin üzerine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy oy okuyamam da şimdi hep umudum vardı az da olsa. Çok üzüldüm çookkLeyladan da kötü haber gelmiş kızlar insan gülerken utanıyor bu haberlerin üzerine
Ekle de görek .Bende sanırım bu akşam ekleyeceğim tarifimi
Açılmamış seninkiEkle de görek .
Ben bile hemencik yaptım koydum
Evet teeee dün akşam koyduydumAçılmamış seninki
Gelin bakalım beklıyoruzBende akşama geliyorum
Benım tarif yıne kolay .Kategori kolay olunca tarifler hızlıca geliyo..
Neresi abuk subuk ... çilekli de pudingten sütlü tatlı mı olurmuş gayet mantıklıydı.. sütlü tatlı kategorisine şerbetli tatlı yapmalıydın :))Benım tarif yıne kolay .
Eleştirilere hazırlanıyorum
Magnoliamdaki gibi yine abık sıbık yorumlara
Neresi abuk subuk ... çilekli de pudingten sütlü tatlı mı olurmuş gayet mantıklıydı.. sütlü tatlı kategorisine şerbetli tatlı yapmalıydın :))
Düğün deme ya ağlıcaaam geliiNe hızlısınız maşşallah benim bu hafta imkansız, 2 tane yakın düğün var
Ahhaha benimkiler bizim taraftan. Vur patlasın çal oynasın bebeğimmmDüğün deme ya ağlıcaaam gelii
Eşimin dayısının kızları sırayla istendi , şimdi nişanlanıyolar . Eylül de de evlencekler. + Bide erkek kuzenleri aynı şekilde.
Her hafta birinin bişeyı var
6 yıldır eşimin sülalesıını hiç bu kadar görmemiştim
Pişiyor, 1 saate yüklerim.Ekle de görek .
Ben bile hemencik yaptım koydum
Şimitzel diyorsun :)Evet haklısın yaaaa ben orda yanlış yaptım
Şimdide dicekler tavugu una yumurtaya batırmış .
Çilenkli puding o bi kereBenım tarif yıne kolay .
Eleştirilere hazırlanıyorum
Magnoliamdaki gibi yine abık sıbık yorumlara
NuggetŞimitzel diyorsun :)
Bizim orlarda Magnolia derler GüzelimÇilenkli puding o bi kere